طرح صیانت از حقوق کاربران در اینترنت و جنبه های آن

4

طرح صیانت از حقوق کاربران در اینترنت و جنبه های آن

سوال های در خصوص طرح صیانت در ذهن اعضای فعال در دنیای اینترنت وجود دارد و در این تاپیک میتوانید نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کنید .

c0f82a3df2df897732a2b6caa8c8951a2b5c644d 3 - طرح صیانت از حقوق کاربران در اینترنت و جنبه های آن

لطفا با نظرات خود راهکاری برای بهبود باشید .

میلاد کمالی پاسخ انتخاب شده به عنوان بهترین آوریل 6, 2022
گذاشتن نظر
4

نظر بنده نسب به آینده این طرح به این شرح است :

محدودیت های اعمال شده با هدف کنترل فرزندان توسط والدین استارت خواهد خورد چرا که باز بودن تمامی شبکه ها بدون محدودیت سنی یکی از بزرگترین مشکلات برای پرورش میباشد و تنها روش کنترل تایید صلاحیت استفاده توسط والدین است .

گزینه های بعدی پیش رو میتواند کنترل فضا های مجازی خارجی با هدف برآورد تراکنش ها میباشد برای مثال حساب های کاربری که در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام دارای تراکنش های بالایی هستند شامل مالیات و خروجی آماری تراکنش نخواهند بود و در طرح بعدی این افراد یا میبایست نماد اعتماد الکترونیک تهیه کنند و یا یک پلتفرم داخلی بر روند فعالیت این افراد نظارت داشته باشد که با بررسی های بعمل آمده این راه ممکن نخواهد بود و راه های دورزدن زیاد است .

به همین طریق بستر اینستاگرام به دلیل بازبودن لایه های فروهنگی مختلف و عدم محدودیت در این رسانه برای نمایش محتوا شامل طرح صیانت خواهد شد و محدودیت ها با کاهش هجم ریکویست از ایران به سرور های اینستاگرام استارت خواهد خورد که موجب تداخل و کندی میشود .

تفکر قبل از انجام : طرح صیانت در صورتی که بر روی پلتفرم های موتور های جستجو برای مثال گوگل ، بینگ ، یاندکس و غیره موجب آسیب و کندی شود این فرایند چه محدودیت در محتوای خارجی باشد چه داخلی آسیب های جدی به علوم ، تکنولوژی و فناوری های ساخته شده خواهد زد و یکی از بزرگترین مشکلات پیش رو محدودیت در منابع علمی ، تحقیقاتی خواهد داشت .

پیشنهادات درخصوص بهبود عملکرد از نظر بنده :

وجود رسانه های خارجی را نمیتوان تنها از جنبه آسیب نگاه کرد و میتواند از جنبه تکمیل علم در نقاط ضعف نیز بررسی کرد چرا که یکسری ایرادات در فیلترینگ وجود داشته که از نظر بنده ایراد میباشد و تمایل به شرح آن دارم :

فیلتر شبکه عرضه محصولات و نمایش محصولات در جهان پینترست که در یک بازی زمانی سالهای گذشته این سامانه بسته شده بود و این سامانه جایگاه خود را در بدو ورود ازدست داد و در صورتی که ایرانیان میتوانند در این سامانه به بهترین حالت ممکن محصولات خود را به اشتراک گذاشته و صادرات محصولات خود را خود مدیریت کنند و پیشرفت چشمگیری در عرصه صادرات و ارز آوری به کشور داشت .

سامانه تامبلر : یک شبکه اجتماعی خاص و دارای مخاطبین زیادی است که این سامانه نیز قابلیت به اشتراک گذاری محصول و محتوای ارزشمند از جنبه اقتصادی را دارا میباشد .

سامانه های فیلتر شده با هدف اشتراک گذاری محتوا در صورتی که از اول با هدف اقتصاد ، فرهنگ و غیره آموزش داده میشد چرا که این سامانه خود راهکاری برای جلوگیری از هرگونه تحریم به شمار میرفت .

برای مثال : درصورتی صادرات در ایران برای هر فردی شناخته شده بود و راهکار های معرفی باز به همراه آموزش در اختیار قرار میگرفت و نیز در صورتی که محدودیت های صادرات به صورت تخصصی مدیریت و بر پایه صنایع دستی فرهنگ سازی میشد چرا که الان ما دچار یکسری از مشکلات نبودیم و هنرمندان در این کشور از جایگاه بسیار خاصی بهره مند میشند .

شبکه اجتماعی یوتوب : یک دانشگاه کامل به همراه میلیون ها استاد که به صورت رایگان آموزش های خود را در اختیار جوامع قرار داده اند و برای دیدن آموزش نیاز به پرداخت هزینه ای نیست .

پیشنهاد بنده در خصوص مدیریت بهتر : 

هرچه ما محدوده را جمع تر کنیم نیاز به سرباز بیشتری خواهد بود و چالش ها به سمت دور زدن داخلی و بیشتر میشود به همین صورت اعتماد و فاصله میان دولت و مردم بیشتر خواهد شد .

محدودیت که بیشتر شود هزینه ها بیشتر خواهد شد و خب مشخص است هر سرباز حقوقی دریافت میکند و اگر سرباز سطح عملی بالاتری داشته باشد حقوق بیشتر .

و این محدودیت تا کی ادامه پیدا خواهد کرد در صورتی که به این جنبه ها ما دقت نکنیم ؟

ساخت هر بستر در شبکه های اجتماعی توسط کاربران میبایست با قوانین فرهنگی ، اقتصادی ، هنر و دیگر موارد که از پیش در سامانه های دولتی طبقه بندی شده است فرهنگ سازی و محدود شود .

مجوز این فرایند با یک دوره آموزشی که به صورت آنلاین است میبایست اعطا گردد .

این آموزش راه را روشن تر کند تا فردی که وارد یک شبکه مجازی میشود بتواند نهایت بهره را از این شبکه کسب کند .

برای مثال آیا در آموزش های دولتی در خصوص طبقه بندی یک حساب کاربری در شبکه اینستاگرام ، پینترنست و … صحبت شده است ؟ که آیا یک هنرمند برای ورود میبایست چه پروفایلی داشته باشد ؟

آیا افرادی که میخواهند محصولشان را برای صادرات به کشور های خارجی آماده کنند تا الان چند درصدشان با pinterest آشنا هستند ؟

به نظر بنده دید یک دولت میبایست وسیع تر از این باشد که بخواهد محدودیت بگذارد و دید خود را کوچک کند یک مرغ وقتی تخم میگذارد تخم های خوب را در زیر خود نگه میدارد تا جوجه شوند و سپس جوجه ها خود میفهمند که باید به دنبال مادر حرکت کنند .

محدودیت وقتی ایجاد میشود که مدیریت ضعیف شود و مدیریت وقتی ضعیف میشود که انسان های ناکارامد تصمیمات غلط بگیرند .

درصورتی که نیاز به طرح شفاف باشد جوانانی در همین انجمن هستند که بتوانند طرح هایی خاص و شفاف در اختیار دولت قرار دهند که در هیچ مجمع علمی حال حاضر هم نگنجیده باشد و دلیل این موضوع نگاهیست که به دنبال منافع ایران و ایرانی است و نه منافع شخصی .

یک مثال در خصوص منافع شخصی و محدودیت های رسانه ای :

اگر من یک ویلا در جایی خاص داشته باشم و به تازگی شخص من را در این ویلا دیده باشند و این محتوا رسانه ای شده باشد ، خب مشخص است من بجز این ویلا ویلاهای دیگری دارم که برای حفظ حریم خصوصی خود دست به هرکاری خواهم زد !!! .

اگر تمایلی برای توسعه کشور باشد منسجم سازی عیده ها ، سرمایه گذاری و عدم  استراق علوم غیر ثبت بهترین راهکار برای همایت جوانان نخبه ایران است .

حسین قدیری پاسخی انتخاب نشده است فوریه 23, 2022
گذاشتن نظر
شما در حال مشاهده 1 از 3 پاسخ هستید ، برای دیدن همه پاسخها اینجا را کلیک کنید .
پاسخ خود را بنویسید .
  • فعال
  • بازدیدها2112 times
  • پاسخ ها3 پاسخ ها
ورود به متاورس | متاورس ایرانی
ورود به متاورس ایران یا همان متاورس ملی

علامت ذره بین Tutorials سمت راست به رنگ قرمز به شما کمک خواهد کرد .

جدید ترین سوالات پرسیده شده

ایا ایدز گزفتم؟ 0 پاسخ ها | 0 آرا
انتخاب ورزش رزمی 0 پاسخ ها | 1 رای
وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نماد اعتماد الکترونیک اسناد و املاک کشور مرکز آموزش ویدیویی انجمن حم فروشگاه ملی تولید کنندگان مدیریت بر مدیران حم سامانه حیوانات رسانه ملی اخبار متا دانشگاه متاورس استخدام | دانش فروشگاه حم تبلیغات ملی بازار NFT متاورس رنگ نقشه ملی سه بعدی متا املاک و مستغلات