طرح صیانت از حقوق کاربران در اینترنت و جنبه های آن

4

طرح صیانت از حقوق کاربران در اینترنت و جنبه های آن

سوال های در خصوص طرح صیانت در ذهن اعضای فعال در دنیای اینترنت وجود دارد و در این تاپیک میتوانید نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کنید .

c0f82a3df2df897732a2b6caa8c8951a2b5c644d 3 - طرح صیانت از حقوق کاربران در اینترنت و جنبه های آن

لطفا با نظرات خود راهکاری برای بهبود باشید .

میلاد کمالی پاسخ انتخاب شده به عنوان بهترین آوریل 6, 2022
گذاشتن نظر
3

اگر صیانت در راستای محدودیت در ارتباط با جامعه جهانی باشه با دموکراتیک بودن نظام پارادوکس داره و اینگونه تفکر های بی ریشه و اساس و بدون بررسی میتونه ضربه خیلی بدی رو به همه و حتی اقتصاد وارد کنه

میلاد کمالی پاسخ انتخاب شده به عنوان بهترین آوریل 6, 2022
گذاشتن نظر
4

نظر بنده نسب به آینده این طرح به این شرح است :

محدودیت های اعمال شده با هدف کنترل فرزندان توسط والدین استارت خواهد خورد چرا که باز بودن تمامی شبکه ها بدون محدودیت سنی یکی از بزرگترین مشکلات برای پرورش میباشد و تنها روش کنترل تایید صلاحیت استفاده توسط والدین است .

گزینه های بعدی پیش رو میتواند کنترل فضا های مجازی خارجی با هدف برآورد تراکنش ها میباشد برای مثال حساب های کاربری که در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام دارای تراکنش های بالایی هستند شامل مالیات و خروجی آماری تراکنش نخواهند بود و در طرح بعدی این افراد یا میبایست نماد اعتماد الکترونیک تهیه کنند و یا یک پلتفرم داخلی بر روند فعالیت این افراد نظارت داشته باشد که با بررسی های بعمل آمده این راه ممکن نخواهد بود و راه های دورزدن زیاد است .

به همین طریق بستر اینستاگرام به دلیل بازبودن لایه های فروهنگی مختلف و عدم محدودیت در این رسانه برای نمایش محتوا شامل طرح صیانت خواهد شد و محدودیت ها با کاهش هجم ریکویست از ایران به سرور های اینستاگرام استارت خواهد خورد که موجب تداخل و کندی میشود .

تفکر قبل از انجام : طرح صیانت در صورتی که بر روی پلتفرم های موتور های جستجو برای مثال گوگل ، بینگ ، یاندکس و غیره موجب آسیب و کندی شود این فرایند چه محدودیت در محتوای خارجی باشد چه داخلی آسیب های جدی به علوم ، تکنولوژی و فناوری های ساخته شده خواهد زد و یکی از بزرگترین مشکلات پیش رو محدودیت در منابع علمی ، تحقیقاتی خواهد داشت .

پیشنهادات درخصوص بهبود عملکرد از نظر بنده :

وجود رسانه های خارجی را نمیتوان تنها از جنبه آسیب نگاه کرد و میتواند از جنبه تکمیل علم در نقاط ضعف نیز بررسی کرد چرا که یکسری ایرادات در فیلترینگ وجود داشته که از نظر بنده ایراد میباشد و تمایل به شرح آن دارم :

فیلتر شبکه عرضه محصولات و نمایش محصولات در جهان پینترست که در یک بازی زمانی سالهای گذشته این سامانه بسته شده بود و این سامانه جایگاه خود را در بدو ورود ازدست داد و در صورتی که ایرانیان میتوانند در این سامانه به بهترین حالت ممکن محصولات خود را به اشتراک گذاشته و صادرات محصولات خود را خود مدیریت کنند و پیشرفت چشمگیری در عرصه صادرات و ارز آوری به کشور داشت .

سامانه تامبلر : یک شبکه اجتماعی خاص و دارای مخاطبین زیادی است که این سامانه نیز قابلیت به اشتراک گذاری محصول و محتوای ارزشمند از جنبه اقتصادی را دارا میباشد .

سامانه های فیلتر شده با هدف اشتراک گذاری محتوا در صورتی که از اول با هدف اقتصاد ، فرهنگ و غیره آموزش داده میشد چرا که این سامانه خود راهکاری برای جلوگیری از هرگونه تحریم به شمار میرفت .

برای مثال : درصورتی صادرات در ایران برای هر فردی شناخته شده بود و راهکار های معرفی باز به همراه آموزش در اختیار قرار میگرفت و نیز در صورتی که محدودیت های صادرات به صورت تخصصی مدیریت و بر پایه صنایع دستی فرهنگ سازی میشد چرا که الان ما دچار یکسری از مشکلات نبودیم و هنرمندان در این کشور از جایگاه بسیار خاصی بهره مند میشند .

شبکه اجتماعی یوتوب : یک دانشگاه کامل به همراه میلیون ها استاد که به صورت رایگان آموزش های خود را در اختیار جوامع قرار داده اند و برای دیدن آموزش نیاز به پرداخت هزینه ای نیست .

پیشنهاد بنده در خصوص مدیریت بهتر : 

هرچه ما محدوده را جمع تر کنیم نیاز به سرباز بیشتری خواهد بود و چالش ها به سمت دور زدن داخلی و بیشتر میشود به همین صورت اعتماد و فاصله میان دولت و مردم بیشتر خواهد شد .

محدودیت که بیشتر شود هزینه ها بیشتر خواهد شد و خب مشخص است هر سرباز حقوقی دریافت میکند و اگر سرباز سطح عملی بالاتری داشته باشد حقوق بیشتر .

و این محدودیت تا کی ادامه پیدا خواهد کرد در صورتی که به این جنبه ها ما دقت نکنیم ؟

ساخت هر بستر در شبکه های اجتماعی توسط کاربران میبایست با قوانین فرهنگی ، اقتصادی ، هنر و دیگر موارد که از پیش در سامانه های دولتی طبقه بندی شده است فرهنگ سازی و محدود شود .

مجوز این فرایند با یک دوره آموزشی که به صورت آنلاین است میبایست اعطا گردد .

این آموزش راه را روشن تر کند تا فردی که وارد یک شبکه مجازی میشود بتواند نهایت بهره را از این شبکه کسب کند .

برای مثال آیا در آموزش های دولتی در خصوص طبقه بندی یک حساب کاربری در شبکه اینستاگرام ، پینترنست و … صحبت شده است ؟ که آیا یک هنرمند برای ورود میبایست چه پروفایلی داشته باشد ؟

آیا افرادی که میخواهند محصولشان را برای صادرات به کشور های خارجی آماده کنند تا الان چند درصدشان با pinterest آشنا هستند ؟

به نظر بنده دید یک دولت میبایست وسیع تر از این باشد که بخواهد محدودیت بگذارد و دید خود را کوچک کند یک مرغ وقتی تخم میگذارد تخم های خوب را در زیر خود نگه میدارد تا جوجه شوند و سپس جوجه ها خود میفهمند که باید به دنبال مادر حرکت کنند .

محدودیت وقتی ایجاد میشود که مدیریت ضعیف شود و مدیریت وقتی ضعیف میشود که انسان های ناکارامد تصمیمات غلط بگیرند .

درصورتی که نیاز به طرح شفاف باشد جوانانی در همین انجمن هستند که بتوانند طرح هایی خاص و شفاف در اختیار دولت قرار دهند که در هیچ مجمع علمی حال حاضر هم نگنجیده باشد و دلیل این موضوع نگاهیست که به دنبال منافع ایران و ایرانی است و نه منافع شخصی .

یک مثال در خصوص منافع شخصی و محدودیت های رسانه ای :

اگر من یک ویلا در جایی خاص داشته باشم و به تازگی شخص من را در این ویلا دیده باشند و این محتوا رسانه ای شده باشد ، خب مشخص است من بجز این ویلا ویلاهای دیگری دارم که برای حفظ حریم خصوصی خود دست به هرکاری خواهم زد !!! .

اگر تمایلی برای توسعه کشور باشد منسجم سازی عیده ها ، سرمایه گذاری و عدم  استراق علوم غیر ثبت بهترین راهکار برای همایت جوانان نخبه ایران است .

حسین قدیری پاسخی انتخاب نشده است فوریه 23, 2022
گذاشتن نظر
3

تفکر «ما کار خودمان را می‌کنیم» تندروها و پایداری‌های مجلس انقلابی به کرسی نشست و کلیات طرح صیانت با نادیده‌گرفتن انتقادات گسترده افکار عمومی، کارشناسان و صاحب‌نظران به تصویب رسید. هرچند هنوز مشخص نیست کدام نسخه از طرح صیانت به تصویب رسیده است. فقط نوری‌قزلجه، از مخالفان طرح، به «شرق» گفت‌ حتی موافقان هم نمی‌دانند به کدام نسخه رأی داده‌اند و نصرایی از موافقان طرح هم بدون تأیید بی‌اطلاعی خود از متن نهایی آنچه ‌مصوب شده به «شرق» گفت جزئیات را هیئت‌رئیسه اعلام خواهد کرد.
صبح دیروز خبری منتشر شد مبنی بر ارسال پیامکی به اعضای کمیسیون که در جلسه‌ای 45‌دقیقه‌ای به بررسی و تصمیم‌گیری در رابطه با طرح صیانت پرداخته خواهد شد که نشان از عزم نمایندگان موافق محدودسازی اینترنت برای تصویب آن بود و درنهایت هم در کمتر از 30 دقیقه طرح تصویب شد و حتی به نماینده مرکز پژوهش‌های مجلس اجازه صحبت داده نشد. رشیدی‌کوچی، نماینده مخالف طرح صیانت نیز در جلسه کمیسیون که کمتر از سه دقیقه فرصت صحبت‌کردن یافت، گفت: «شما تصمیم خود را گرفته‌اید، حداقل حرف‌های ما را بشنوید».
کمیسیونی که از همان ابتدا ترکیب اعضای آن ‌چنان بود که به نتیجه مورد‌نظر تندروها و پایداری‌های مجلس ختم شود و در‌این‌بین موافقان مسدود‌سازی اینترنت که اقلیتی در مجلس بودند، به سهولت تبدیل به اکثریت در کمیسیون مشترک شدند و به گفته مجید نصرایی، عضو کمیسیون مشترک به «شرق» 19 نفر رأی مثبت به کلیات دادند. با این اوصاف دیروز فقط 19 نفر برای بیش از 85 میلیون ایرانی تصمیمی مخرب گرفتند که فقط منافع اقلیتی که دل در گرو حذف رقبای خارجی در شبکه‌های اجتماعی دارند، تأمین خواهد کرد و رانتی جدید و پر‌سود برایشان در پی خواهد داشت و متضرر همیشگی این‌گونه ماجراها هم مردم عادی خواهند بود. هرچند یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد که طرح ‫صیانت‬ مانند بقیه طرح‌های مسدودسازی و محدودسازی از همین الان شکست خورده است.
اینکه چرا نمایندگان مجلس می‌خواهند در مسیر حمایت از منتفعان از اجرای طرح صیانت گام بردارند و حقوق شهروندی و قانون اساسی را به شهادت گزارش مرکز پژوهش‌ها نقض کنند، امری است که نباید نادیده گرفته شود. فراموش نکنیم که حتی همین مصوبه دیروز هم خالی از اشکال نیست، زیرا قبل از تصویب کلیات طرحی که هشتاد‌و‌پنجی شده بود، طرحی جایگزین به رأی گذاشتند که سبب شده عملا بر این مصوبه اشکال جدی وارد شود، هرچند پایداری‌ها همان‌گونه که آقاتهرانی گفته بود کار خود را می‌کنند و اهمیتی به قانون و رویه حاکم ندارند. از سویی نوری‌قزلجه به «‌شرق» گفت: «رأی‌گیری غیر‌قانونی بود، چون در دستور کار کمیسیون‌ها قرار نگرفته بود. بنا نبود جلسه‌ای برگزار شود. قانونا در صورت برگزاری جلسه هم باید گزارش عملکرد کارگروه تشکیل‌شده‌‌ در کمیسیون و گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی می‌شد. اگر قرار بر رأی‌گیری هم بود، باید طرح ارجاع‌شده از صحن را ابتدا به رأی می‌گذاشتند و بعد به نمایندگان 10 روز فرصت می‌دادند تا پیشنهادات خود را ارائه کنند؛ همه این روند غیرقانونی بود».
تا پیش از جلسه علنی دیروز ضد‌و‌نقیض‌گویی‌های فراوانی درباره تصویب این طرح وجود داشت اما خبرهایی از رایزنی حضوری و لابی پایداری‌ها و موافقان طرح برای تصویب کلیات در هفته جاری منتشر شده بود. هفته گذشته نماینده مردم همدان در مجلس از تصویب این طرح در هفته پیش‌رو خبر داده بود و میرزایی دیگر نماینده مجلس حتی از اینکه بگوید اینستاگرام از دسترس خارج خواهد شد، ابایی نداشت و در مصاحبه‌ای ویدئویی از جایگزین‌های اینستاگرام که اپلیکیشنی محبوب میان ایرانیان است، سخن گفته بود. او همچنین چندین‌بار در هفته گذشته از حتمی‌بودن تصویب کلیات سخن گفته بود و این‌گونه کار ‌را تمام‌شده اعلام کرده بود اما در مقابل نوری، عضو کمیسیون ویژه بررسی طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی، اجرا و تصویب طرح صیانت را تا پایان سال ۱۴۰۰ رد کرده بود‌. سخنان ضد‌و‌نقیض ادامه داشت و با توجه به برنامه مجلس برای بررسی بودجه اختصاص زمانی برای جلسه کمیسیون مشترک دور از ذهن بود اما همان‌ چیزی شد که تندروها می‌خواستند. کلیات طرح صیانت در حالی دیروز در کمیسیون مشترک تصویب شد که نوری‌قزلجه از مخالفان طرح وعده داده بود: «طرح صیانت بعد از عید تعیین‌تکلیف می‌شود. حتی گزارش مرکز پژوهش‌ها درباره طرح به اندازه‌ای نقاط ایراد و ابهام مطرح کرده که تصویب آن بعید به نظر می‌رسد». اما در جلسه دیروز فرصت کافی برای بیان نظرات نمایندگان عضو کمیسیون داده نشد و فقط جلال رشیدی‌کوچی گفت: من نه مخالف نظام هستم و نه مخالف انقلاب، از خانواده‌ای آمده‌ام که پنج شهید تقدیم کرده است. عده‌ای برای موافقت با این طرح با من تماس می‌گیرند و من را تهدید می‌کنند. این در حالی است که بعد از گذشت مدتی به آغاز به کار کمیسیون مشترک مردم هنوز نگران تصویب این طرح هستند. وی ادامه داد: این موضوع هم دلیل دارد برای مثال به یک‌باره اعلام می‌شود که در خلال بررسی بودجه جلسه‌ای برای بررسی این طرح برگزار شود. کسی مخالف ساماندهی فضای مجازی نیست اما آیا این طرح در راستای ساماندهی فضای مجازی است؟ از نظر مردم این‌گونه نیست من در کنار مردم هستم. اما رضا تقی‌پور‌انوری، رئیس کمیسیون مشترک، در پاسخ به اظهارات جلال رشیدی‌کوچی گفت: برگزاری جلسه امروز‌ یک‌باره نبوده است و از دو روز قبل در‌این‌خصوص نظرخواهی شد. ۱۴ نفر از اعضای کمیسیون با برگزاری این جلسه موافق بودند. وی اضافه کرد: جزئیات طرح نیز در جلسات بعدی کمیسیون بررسی خواهد شد، برگزاری این جلسات اطلاع‌رسانی می‌شود.
این در حالی بود که جلال رشیدی‌کوچی‌، از نمایندگان مخالف طرح صیانت از کاربران فضای مجازی، قبل از جلسه رأی‌گیری از تلاش برای لغو بررسی طرح صیانت در کمیسیون گفت و افزود: تاکنون ۵۵ امضا برای لغو این مصوبه جمع شده و تعداد امضاها در‌ حال افزایش است. با این تفاسیر گمانه‌ها برای لغو طرح صیانت در‌ حال تقویت بود که رایزنی‌های هفته گذشته تندروهای موافق طرح به بار نشست و فعلا کلیات این طرح با همه ایرادات قانونی‌ای که بر آن وارد است، تصویب شده است.
به‌هرحال وقتی مرتضی آقا‌تهرانی، مدافع سرسخت محدودسازی اینترنت، در مقابل انتقادها گفت: «ما کار خودمان را می‌کنیم»، نتیجه برپایی ساعت‌ها جلسه و کار کارشناسی در مرکز پژوهش‌ها کاملا مشخص بود؛ جز صرف هزینه گزاف بی‌حاصل، هیچ دستاوردی نخواهد داشت، زیرا صدای اقلیت تندروی مجلس چنان بلند است که صدای منتقدان شنیده نخواهد شد. هرچند همان اندک صدای منتقدان را هم بر‌نمی‌تابند و رئیس کمیسیون مشترک طرح صیانت با لحن فاتحان نبردهای نابرابر اساطیری به منتقدان گفته است: «رسانه‌ها نباید به ما تحمیل کنند که چه تصمیمی را اتخاذ کنیم و رسانه‌های منتقد طرح صیانت را مافیا خطاب کرده است»، البته رسانه‌ها طرف مردم ایستاده‌اند و جزئی از مردم هستند و نمی‌توانند در قبال تصمیم‌های اشتباه بهارستان‌نشینان سکوت کنند؛ حتی اگر این‌گونه مورد خطاب‌و‌عتاب قرار گیرند.

حسین قدیری ارسال نظر جدید فوریه 23, 2022

درود بر شما جناب قدیری ….

در کلیات بحث شما و دیگر دوستان به موارد قابل درک و ملموس اشاره ی کاملی داشتید و دیگر نیاز به توضیح در این خصوص نمی بینم …

ولی با نقل قول از دوستان که به اقتضای شغل در این چهار چوب با مجلس در ارتباط هستند و دیگر جراید مرتبط ، توجه تان را به کلیات جدید این طرح جلب می نمایم …

این مطالب صرفا انتقال صورت مسئله می باشد نه رد و نه تایید …

اخیرا تعیین نحوه بررسی طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» در صحن علنی مجلس به تصویب رسید.

تاکید می‌شود که تعیین نحوه تصویب طرح در مجلس مصوب شده و طرح به تصویب مجلس نرسیده است.به این ترتیب با رأی موافق نمایندگان مقرر شد براساس اصل ۸۵ قانون اساسی، طرح مذکور برای بررسی به کمیسیون مشترک و ویژه‌ای که در مجلس تشکیل خواهد شد، ارسال شود.

بر این اساس، روند کار به این شکل می‌شود که طرح مذکور به کمیسیون مشترکی متشکل از کمیسیون‌های تخصصی مجلس بازگردانده خواهد شد تا پس از مدت زمانی مشخص (یک تا دو ماه) با حضور صاحب نظران، فعالان فضای مجازی و کارشناسان دولت و بخش خصوصی بررسی‌های لازم در مورد آن انجام پذیرد.
روند بررسی طرح بدین نحو خواهد بود که هر حکم تصویبی از سوی این کمسیون به طور عمومی و روزانه انتشار پیدا خواهد کرد و پس از مهلت یک تا دو ماه، طرح مجدداً به صحن علنی ارجاع خواهد شد تا در صورت موافقت نمایندگان، مهلت آزمایشی بودن آن تعیین و برای تأیید به شورای نگهبان ارسال شود.
طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» هنوز به تصویب نرسیده است ….

روی کدام نسخه طرح صحبت می‌کنیم ؟؟؟؟

نسخه ملاک برای بررسی و ارائه نظر درباره طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، آخرین نسخه یعنی نسخه ویرایش شده در ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ خواهد بود.
این طرح تا رسیدن به این مرحله دارای ۳ پیش نویس و اصلاحیه بود که در مجموع نسخه نهایی نسبت به نسخه اولیه حدود ۷۰ درصد تغییرات داشته است. در مراحل تصویب این طرح، در طول یک سال گذشته با متخصصان و صاحب‌نظران گوناگون و دستگاه‌های مرتبط گفتگو شده و اکنون طرح نسبتاً پخته‌ای مطرح شد.
چند موضوع مهم در پیش نویس قبلی مورد انتقاد بود که در پیش نویس آخر دست خوش تغییر شده است؛ از جمله ممنوعیت واردات ابزار‌های الکترونیکی، جرم انگاری استفاده از فیلترشکن، مرزبانی فضای مجازی، تبلیغات کسب و کار‌های داخلی در شبکه‌های خارجی و فیلترینگ شبکه‌های خارجی بدون مجوز.

چرا انتقاد‌ها به طرح اکنون غیر واقعی است ؟؟؟؟

همان طور که گفته شد این طرح دارای پیش نویسی بود که به حق اعتراض‌هایی به آن وارد بود. اما همان طور که فضای رسانه‌ای حکم می‌کند همواره تاثیر خبر اول بیشتر از اخبار تکمیلی است. در این طرح هم علیرغم انتشار اخبار متعدد درباره اصلاحات متعدد در پیش نویس جدید طرح، قدرت خبر اول برای ماندن در ذهن مخاطبان بیشتر بوده است.
در این بین برخی از افراد هم عمدا با نادیده گرفتن نسخه‌های اصلاح شده طرح، به نسخه اولیه اشاره دارند و از جو تبلیغاتی ایجاد شده درباره طرح، سود می‌برند؛ بنابراین انتقاد‌ها زمانی وارد است که ماده یا بندی درباره ادعای مورد نظر در طرح باشد که اکنون این طور نیست.
برای مثال در انتقادات وارده به این طرح می‌بینیم که هنوز معترضان به طرح نسبت به مواردی از جمله ممنوعیت واردات گوشی، جرم بودن استفاده از فیلترشکن و مدیریت ستادکل نیرو‌های مسلح بر درگاه مرزی اینترنت انتقاد دارند که این موضوعات اساسا دیگر در طرح نیست.

طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی به زبان ساده یعنی چه؟

اولین توصیه به مخاطبان برای برخورد با موضوعات جدید و اینچنینی این است که خودشان دست به کار شوند و برای مثال این طرح را بخوانند. البته در این ماجرا باید این نکته را هم مدنظر داشت که اساسا خواندن طرح‌ها و لوایح با زبان قوانین و مقررات حقوقی و فنی برای همه کاربران آسان نیست.

در ادامه مهم‌ترین بخش‌های این طرح را با زبان ساده مرور کرده‌ایم …

در این طرح واردات گوشی با برنامه پیش فرض خارجی غیرمجاز، ممنوع نیست. استفاده از فیلترشکن جرم نیست. کارگروه مدیریت گذرگاه ایمن مرزی، مسئول مرزبانی فضای مجازی است نه ستاد کل نیرو‌های مسلح. تبلیغات در شبکه‌های خدمات خارجی بدون مجوز برای بخش خصوصی ممنوع نیست و مهم‌تر از همه اجباری برای فیلتر کردن شبکه‌های خارجی فاقد مجوز، نیست.

ممنوعیتی در واردات گوشی نیست …

در پیش نویس قبلی طرح، واردات تجهیزات الکترونیکی و هوشمند که خدمات پایه کاربردی خارجی فاقد مجوز را به‌صورت پیش‌فرض نصب کرده اند ممنوع بود.
در پیس نویس جدید طرح، واردات ابزار‌های الکترونیکی که نسخه پیش فرض نرم افزار خارجی را داشته باشند، ممنوع نیست و برای آن دسته از ابزار‌های الکترونیکی که خدمات پایه کاربردی داخلی را به‌صورت پیش‌فرض نصب کنند، تا سقف ۳۵ درصد عوارض واردات کاهش می‌یابد.

استفاده از فیلترشکن جرم نیست ….

در نسخه قبلی طرح، ممنوعیت استفاده از فیلترشکن دیده نشده بود، اما ۲ ایراد نسبت به آن وارد بود. برخی می‌گفتند طرح درباره فیلتر شکن شفاف صحبت نکرده و موضوع را روشن نکرده است، برخی هم می‌گفتند که از این ماده می‌توان جرم انگاری استفاده از فیلترشکن توسط کاربر نهایی را برداشت کرد که یعنی اگر یک کاربر عادی فیلترشکنی را معرفی کرد یا از آن استفاده کرد می‌تواند متخلف باشد.
در نسخه جدید، استفاده تجاری از استفاده کاربر نهایی جدا شد و فقط انتشار عمده یا فروش تجاری فیلترشکن مشمول جرم خواهد بود.

ستاد کل نیرو‌های مسلح مسئول مرزبانی فضای مجازی نشده است…

در پیش نویس قبلی، ستاد کل نیرو‌های مسلح مسئول مرزبانی فضای مجازی تعیین شده بود.
سپردن مسئولیت مرزبانی فضای مجازی به ستاد کل نیرو‌های مسلح منتقدان زیادی داشت که این پیشنهاد اصلاح شد.
اما در پیش نویس جدید، مرزبانی فضای مجازی دیگر در اختیار ستاد کل نیرو‌های مسلح نخواهد بود بلکه در اختیار کارگروهی با ریاست مرکز ملی فضای مجازی قرار می‌گیرد که وظیفه اصلی آن تأمین امنیت شبکه داخلی از محل گیت‌وی است.

تبلیغات در شبکه‌های خدمات خارجی برای مردم ممنوع نیست …

در پیش نویس قبلی طرح، هر کاربری که در شبکه‌های خارجی بدون مجوز تبلیغی برای کسب و کار خود انجام می‌داد، متخلف بود.
اما در پیش نویس جدید بخش خصوصی از این قاعده مستثنی شد؛ فقط نهاد‌هایی که از بودجه دولتی استفاده می‌کنند امکان تبلیغ در این شبکه‌ها را ندارند.

اجباری برای فیلتر کردن شبکه‌های خارجی نیست …

در پیش نویس قبلی دیده شده بود که شبکه‌هایی که هم اکنون مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند اگر در مهلت مقرر از حاکمیت ایران مجوز نگیرند و شرایط ایران را نپذیرند، باید فیلتر شوند.
انتقادی که به آن پیش نویس وارد بود این بود که اغلب شبکه‌های اجتماعی خارجی فعلی در ایران در مسیر قانونی فیلتر شدن قرار می‌گرفتند.
اما در پیش نویس شرایط تغییر کرده است. به این صورت که کمیسیون عالی تنظیم مقررات باید براساس اقتضائات جامعه در مورد خدمات پایه کاربردی خارجی که مشابه داخلی ندارند تصمیم‌گیری کند. بخش خصوصی باید برای تولید نمونه مشابه داخلی اقدام کند، اگر بخش خصوصی اقدام نکرد، وزارت ارتباطات باید برای تولید نمونه مشابه داخلی اقدام کند و اگر وزارت ارتباطات هم اقدام نکرد، مرکز ملی فضای مجازی باید راسا برای انجام این مهم اقدام کند.

تولیدکننده محتوا از سود فروش اینترنت سهم می‌گیرد !!!!

علاوه بر این، یکی از نکات خوبی که به این طرح اضافه شده و مورد اذعان همه است، پرداخت سهم به تولیدکننده محتوای داخلی و ارائه دهندگان خدمات کاربردی از سود فروش ترافیک است.

یعنی تولید محتوا دیگر رایگان نخواهد بود و می‌تواند یک منبع درآمد به ویژه برای قشر جوان کشور باشد. به عبارت دیگر اگر شخصی در فضای مجازی اثری تولید کرد و از یک تعدادی بیش‌تر دانلود و کلیک داشت، مبلغی از سود ایجاد آن ترافیک را سهیم می‌شود. این رویه، ایجاد حتی میلیون شغل مرتبط با تولید محتوا را پیش‌بینی می‌کند.

shahin اظهار نظر کرد

جالب است که این محتوا توسط شما آقای ثانی و آقای قدیری انتشار پیداکرد و توضیحات شما بسیار مفید بوده است .

سپاس فراوان از شما جناب آقای ثانی .
از اینگه طرح صیانت را به صورت واضح در این بستر بارگذاری کرده اید متشکرم .
در خصوص روش محاسبه ترافیک محتوای بارگذاری شده در رسانه ها اطلاعات تخصصی تری موجود است ؟

گذاشتن نظر
پاسخ خود را بنویسید .
  • فعال
  • بازدیدها2378 times
  • پاسخ ها3 پاسخ ها
ورود به متاورس | متاورس ایرانی
ورود به متاورس ایران یا همان متاورس ملی

علامت ذره بین Tutorials سمت راست به رنگ قرمز به شما کمک خواهد کرد .

جدید ترین سوالات پرسیده شده

منقضی شدن سم بتانال 1 پاسخ | 0 آرا
ایا ایدز گزفتم؟ 0 پاسخ ها | 0 آرا
انتخاب ورزش رزمی 0 پاسخ ها | 1 رای
وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نماد اعتماد الکترونیک اسناد و املاک کشور مرکز آموزش ویدیویی انجمن حم فروشگاه ملی تولید کنندگان مدیریت بر مدیران حم سامانه حیوانات رسانه ملی اخبار متا دانشگاه متاورس استخدام | دانش فروشگاه حم تبلیغات ملی بازار NFT متاورس رنگ نقشه ملی سه بعدی متا املاک و مستغلات