پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

1

پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

در دنیای مجازی متاورس رنگ اساسا جایی برای بیماری های انسانی وجود دارد ؟

و تغییراتی که متاورس رنگ در زدگی روزمره افراد ایجاد خواهد کرد آیا مبحث سلامت و بهداشت را تغییر خواهد داد ؟

نیازهای جسمانی انسان در دنیای متاورس رنگ به چه صورت خواهد بود؟

آیا متاورس رنگ صرفا یک نسخه بازی قابل کنترل است که پس از دوره ای کنار رفته و جای خود را دیگری می دهد و یا به واقع دنیای جدیدیست که حتی نیازهای جسمانی و فیزیکی انسان را نیز در خود حل می کند ؟

44d4243a35bdbba44b522e6cf596392ed7d74cb2 227 - پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

nazanin سوال پاسخ داده شده نوامبر 17, 2023
گذاشتن نظر
1

پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

با توجه به اینکه در سال 1402 هستیم و ویروس کرونا به شدت کاهش یافته و دیگر مانند چهار گذشته باعث مرگ و میر جوانان و مردم در کشور نمیشود میبایست بگویم در زمانی که کشور دچار بهران این بیماری خطرناک بود اگر متاورس رنگ قعالیت خود را آغار کرده بود میتوانست توسط مراکز بهداشتی و بیمارستان ها به بهوبد و روند کاهش بیماری کمک چشم گیری بکند.

مرضیه ثاقب علیزاده

پاسخ به سوال مطرح شده توسط آقایان حسین قدیری و امیرمدنی فر .

g57 1 1 - پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

محتوای متنی کامل استخراج شده از ویدیو پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

سلام دوستان، امیر مدنی‌فر هستم. خیلی خوش آمدید به قسمت پنجاه و هفتم پاسخ‌دهی به سوالات انجمن متاورس، تحت عنوان پروژه‌ی متارنگ.

مدنی: سلام آقای قدیری.

قدیری: سلام آقای مدنی‌فر.

سلام دوستان، از این که در قسمت پنجاه و هفتم به سوال پنجاه و هفتم شما در انجمن متاورس ایران پاسخ می‌دهیم خیلی خوشحال هستیم.

مدنی:

پرسیده‌اند عنوان این مبحث در مورد پروژه‌ی «متاورس رنگ» با بیماری‌ها ,مثلا بیماری‌ای مثل کرونا که خیلی شایع شد (چه ارتباطی دارد)

پرسیده‌اند آیا پروژه‌ی متاورس رنگ با کرونا مبارزه خواهد کرد یا خیر؟

قدیری: چون ما در بازه‌ی زمانی کوتاهی در حال راه‌اندازی پروژه و درگیر یک سری نمایشگاه‌های داخلی بودیم، خیلی دیر به این سوال پاسخ دادیم و این در زمان شیوع بیماری کرونا سوال خیلی مهمی بود. هر بیماری‌ای که وارد کشوری شود و شهروندان را مجبور کند که به هر دلیلی داخل خانه بمانند … اگر این پروژه دو سال یا سه سال پیش ران شده بود و قابلیت خروجی برای ایرانیان داشت، چه بسا خیلی از تولیدی‌ها، فروشگاه‌ها و مراکز آموزشی در کشور آسیب نمی‌دیدند. چرا که خدمات در محیط سه‌بعدی برای جوامع جذابیت زیادی دارد و می‌تواند خدمات ویژه‌ای داشته باشد. عملا وقتی شما می‌خواهید محصولی را ارائه دهید، این کار را در محیط سه‌بعدی خیلی بهتر می‌توانید انجام دهید. هدف این پروژه این است که در صورت وارد شدن یک بیماری یا آسیبی به کشور که ما را مجبور کند در خانه کار کنیم این پروژه می‌تواند قابلیت‌های ویژه‌ای برای تبادل بهتر داشته باشد. این تبادل می‌تواند از نظر کالا، یا از نظر علمی و آموزشی یا ویژگی‌های دیگر خود باشد.

مدنی: 

پرسیده شده در دنیای مجازی متاورس رنگ، اساسا جایی برای بیماری‌های انسانی وجود دارد یا خیر؟

قدیری: ببینید، بیماری‌های انسانی اگر از نظر روان‌شناسی مد نظر باشد؛ مثلا شما شخصی باشید که با هدف آسیب وارد مجموعه‌ای شوید، مثل این که وارد چت‌های گروهی بشوید و توهین کنید یا حتی تلفنی توهینی انجام دهید، این هم یک بیماری انسانی است که در محیط‌های سه‌بعدی هم مثل هر محیطی که امکان تعامل در آن باشد امکان‌پذیر است. شما نمی‌توانید جلوی دهان کسی را بگیرید که از توهین کردن او جلوگیری کنید. ما در تلاش هستیم با هوش مصنوعی جلوی این موارد را بگیریم. چرا که الفاظ یا صوت‌ها در این‌جا تعریف می‌شوند و هوش مصنوعی می‌تواند جلوی آن را بگیرد. یعنی عملا اگر بی‌احترامی‌ای صورت بگیرد که داخل  سیستم تعریف شده باشد، آن بی‌احترامی انتشار پیدا نمی‌کند، چه به شکل چت یا حرکت‌های ناشایست باشد. محیط سه‌بعدی محدودیت ندارد و در آینده هر حرکتی را که در دنیای فیزیکی انجام می‌دهید را می‌توانید در دنیای مجازی هم انجام دهید، چون این بستر با هدف آزادی‌هایی ایجاد می‌شود که بتواند توسعه پیدا کند. اما می‌شود با هوش مصنوعی بر روی چیزهایی که عموم نمی‌پسندند محدودیت‌هایی گذاشت، عموم شهروندان می‌توانند این محدودیت‌ها را ایجاد کنند.

مدنی:

پرسیده شده آیا تغییراتی که متاورس رنگ در زندگی روزمره‌ی افراد ایجاد خواهد کرد، مبحث سلامت و بهداشت را تغییر خواهد داد یا خیر؟

قدیری: من با تحقیقاتی که خودم انجام داده‌ام، به این نتیجه رسیدم که متاورس می‌تواند در بعد روان‌شناسی کمک زیادی کند. متاورس می‌تواند در آینده‌ی نه‌چندان دور به بیماری‌های روانی کمک کند. یعنی وقتی شخصی دچار بیماری خاصی است، با دیدن محیط‌هایی با رنگ‌آمیزی‌های متفاوت که در ناخودآگاه ذهن فرد پیاده‌سازی شود، امکان درمان خواهد داشت و این چیزی است که شما در آینده شاهدش خواهید بود. اما در متاورس و با استفاده از متاورس و استفاده از هدست‌ها هم یک سری از بیماری‌ها به وجود می‌آیند، چون دنیای مجازی یا موازی هم به نوبه‌ی خود اعتیادآور است و برای این که این اعتیاد توسط خود متاورس رنگ و توسط خود خانواده‌ها کنترل شود، ما از سمت متاورس رنگ برنامه‌های کنترلی ایجاد کرده‌ایم و مسلما آموزش‌هایی هم برای خانواده‌ها خواهیم داشت. این که فرزندی ساعت‌های خیلی زیادی هدست را به پیشانی‌اش متصل می‌کند، عملا باعث این می‌شود که منافذ پوست توسط پلاستیک یا عایق هدست بسته شود و این می‌تواند باعث آلودگی و عرق کردن و ایجاد جوش و غیره می‌شود، و خیلی از موارد دیگر که از نظر روانی و روان‌شناسی می‌تواند ایجاد شود و پروژه‌ی متاورس برای جلوگیری از آن باید برنامه داشته باشد. برنامه‌ی ما این است که با استفاده از نوتیفیکیشن‌ها و هشدارها – اگر فردی زیر سن ۱۸ سال بود, اعلان‌ها مستقیما برای پدر و مادرش ارسال شود که مطلع شوند فرزندشان بیشتر از حد مجاز و استاندارد متاورس در حال استفاده از این خدمات است و بهتر است که پیشنهادات مشخصی را انجام دهید، چون با توجه به علائق آن فرزند که در این محیط حضور دارد، پیشنهاداتی به خانواده داده می‌شود که هم باعث توسعه‌ی علم آن فرزند شود و هم خروجی بهتری نسبت به موارد مشابه داشته باشد.

مدنی:

پرسیده‌اند نیازهای جسمانی انسان در محیط متاورس به چه صورت خواهد بود؟

قدیری: در آینده‌ی نه چندان دور وقتی دنیای موازی توسعه‌ی خیلی شدیدی پیدا می‌کند، خدماتی که انسان دریافت می‌کند یا ارائه می‌دهد با سرعت بیشتری انجام می‌شود و این باعث ایجاد نوعی وابستگی – شبیه وابستگی به اینستاگرام – خواهد شد، چون فرد با جذابیت زیادی مواجه می‌شود و امکان حرکت به هرجایی که مایل است یا هر نوع خریدی که بخواهد را پیدا می‌کند. این باعث می‌شود انسان داخل محدوده‌ی خودش که به اینترنت متصل است و ابزارش وجود دارد باقی بماند و عملا از نیازهای جسمانی‌اش مثل ورزش یا نیازهای روحی و گردش در طبیعت دور می‌شود. این در مواردی و برای بعضی از انسان‌ها خوب است و برای بعضی مسلما می‌تواند بد و مخرب باشد. چون وقتی شما از طبیعت دور می‌شوید نیاز جسم انسان به نور آفتاب، اکسیژن و وقایعی که در طبیعت رخ می‌دهد نادیده گرفته می‌شود. پس ما باید برای این موارد فکر کنیم و برای آن فکر هم کرده‌ایم، چون شما در محیط سه‌بعدی قابلیت  ورزش دارید، قابلیت این را دارید که محیط‌های گردشگری را ببینید، رزرو کنید و برای سفر به آن‌ها آماده شوید. یک سیستم پویا باید به شما بگوید که در حال استفاده‌ی زیاد از این خدمات هستید و باید از این محدوده‌ی مجازی خارج شوید تا زندگی انسانی را فراموش نکنید. بیشتر پروژه‌هایی که الان در جامعه‌ی جهانی وجود دارد، هدف‌شان این نیست که شما طول عمر بیشتری داشته باشید. هدف آن‌ها این است که شما وقت‌تان را کاملا در محدوده‌ی تجاری آن پروژه بگذارنید تا بتوانند دیتاهای شما را دریافت کنند و خروجی‌های دیگری داشته باشند.

مدنی:

پرسیده‌اند آیا متاورس یک نسخه‌ی بازی قابل کنترل است که پس از دوره‌ای کنار رفته و جای خود را به دیگری می‌دهد یا به واقع دنیای جدیدی برای مردم است؟

قدیری: مسلما این یک دنیای جدید است. متاورس یا پروژه‌ای که ما در پیش داریم، اتمامی ندارد. چون این پروژه با هدف ارائه‌ی دنیای موازی جلو می‌رود. شما اگر در دنیای واقعی فروشگاه دارید، در دنیای مجازی هم می‌توانید فروشگاه داشته باشید. اگر ورزش می‌کنید، در این فضا هم می‌توانید ورزش کنید. یا اگر بخواهید موسیقی گوش دهید و… . پس این چیزی نیست که بگوییم جای خود را به چیز دیگری بدهد چون خودش توسعه پیدا می‌کند.

مدنی: خب دوستان قسمت پنجاه و هفتم هم به اتمام رسید، ممنون که همراه ما بودید. ما در قسمت‌های بعد در مورد این سوالات صحبت خواهیم کرد:پروژه‌ی متاورس رنگ در توسعه‌ی علمی کشور چه نقشی دارد؟, پروژه‌ی متاورس رنگ در توسعه‌ی اشتغال کشور چه نقشی خواهد داشت؟‌,پروژه‌ی متاورس رنگ در سیاست‌های خارجه چه نقشی خواهد داشت؟ و الی آخر.

قدیری: خیلی خوشحال شدیم از این که تا انتهای برنامه همراه ما بودید و خیلی خوشحال‌تر می‌شویم اگر انتقادات، پیشنهادات و نظرات خودتان را در انجمن متاورس ایران، در زیر همین سوالی که آقای مدنی مطرح کردند بارگزاری کنید، چرا که انتقادات و نظرات شما باعث پیشرفت این تکنولوژی بومی در کشور می‌شود. پیروز و سربلند باشید.

مدنی: خداوند یار و نگهدار شما.

موضوعات پاسخ داده شده در این ویدیو به شرح زیر است :

00:00 مقدمه

00:35 پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

02:15 در دنیای مجازی متاورس رنگ اساسا جایی برای بیماری های انسانی وجود دارد ؟

04:05  تغییراتی که متاورس رنگ در زدگی روزمره افراد ایجاد خواهد کرد آیا مبحث سلامت و بهداشت را تغییر خواهد داد ؟

07:28 نیازهای جسمانی انسان در دنیای متاورس رنگ به چه صورت خواهد بود؟

09:17 آیا متاورس رنگ صرفا یک نسخه بازی قابل کنترل است که پس از دوره ای کنار رفته و جای خود را دیگری می دهد و یا به واقع دنیای جدیدیست که حتی نیازهای جسمانی و فیزیکی انسان را نیز در خود حل می کند ؟

ویدیو پاسخ دهی به سوال پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

nazanin ارسال نظر جدید مارس 4, 2024
saeed.zajkani اظهار نظر کرد

سپاس از آقای قدیری بابت پاسخ کامل و دقیق شان
در تایید ایشان باید عرض کنم که متاورس همانطور که فرمودید ابزار جدیدی ست که می تواند بسیاری از معضلات دنیای فیزیکی را حل نموده و از طرفی آن را متحول سازد . اما نکته اینجاست که چنین ابزار قدرتمندی که می توان از آن به عنوان آرزوی دیرینه ی بشر یاد نمود چگونه و توسط چه تفکری مدیریت شده و مورد استفاده قرار می گیرد ؟!
در واقع اینکه مدیریت صحیح را وعده بدهیم چیزی نیست که با قسم و قول بتوان آن را تضمین کرد بلکه ساختار یک مدیریت ابزار و چیدمان خدمات یک متاورس می تواند مضمن یک مدیریت صحیح باشد و این مساله ایست که به وضوح در ساختار متاورس رنگ قابل مشاهده می باشد .

nazanin اظهار نظر کرد

البته این‌ها فقط چند نمونه از کاربردهای متاورس رنگ در دوران کرونا بود. به نظر من، اگه از این فناوری به درستی استفاده می‌شد، می‌تونست نقش خیلی مهمی تو بهود و روند کاهش بیماری داشته باشه.

گذاشتن نظر
0

در سال 1402 هجری شمسی، دنیا و کشورها با تحولات بزرگی روبرو بودند، به ویژه در زمینه مدیریت و پاسخ به بحران ویروس کرونا. این ویروس که از سال 1399 هجری شمسی به وجود آمده بود، در اوایل شیوع خود باعث مرگ و میر جدی و بسیاری از مشکلات بهداشتی شد. اما با گذر زمان و تدابیر انجام شده، وضعیت بهبود یافت و در سال 1402 هجری شمسی به شدت کاهش یافت.

از جمله تدابیری که موثر بودند، اطلاق پروتکل‌های بهداشتی، محدودیت‌های اجتماعی، و دستیابی به واکسن‌ها بود. این تدابیر باعث کاهش شیوع ویروس و کاهش مرگ و میر شدیدی در جامعه شدند. افراد و مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها در جهود مشترک، توانستند ویروس را مهار کرده و به جامعه کمک کنند.

اگر پروژه متاورس رنگ در زمانی که کشور دچار بهران و بحران کرونا بود، فعالیت خود را آغاز کرده بود، امکان دارد که به شکلی مفید و مؤثر در مقابله با ویروس و مدیریت بحران بهداشتی کمک می‌کرد. از این پروژه می‌توانست استفاده‌های مختلفی برای جمع‌آوری و انتشار اطلاعات بهداشتی داشته باشد. مثلاً، ایجاد محتواهای آموزشی و آگاهی‌بخش درباره راه‌های پیشگیری از انتقال ویروس، نحوه استفاده از ماسک و دست‌شویی صحیح و دیگر موارد مشابه.

همچنین، این پروژه می‌توانست به عنوان یک وسیله ارتباطی مؤثر بین مراکز بهداشتی و جامعه عمومی عمل کند. از طریق این پلتفرم می‌توانست اطلاعات بهداشتی را به روز نگه دارد و اعلام دستورالعمل‌های بهداشتی را در زمان واقعی انجام دهد.

به همین دلیل، اگر متاورس رنگ در زمان شروع شیوع کرونا فعالیت کرده بود، ممکن بود که به شکلی موثر در کاهش شیوع ویروس و حفظ سلامت جامعه کمک کند. این نشان می‌دهد که ابزارهای فناوری و دیجیتال در مواجهه با بحران‌های بهداشتی و اجتماعی می‌توانند نقش مهمی داشته باشند و همکاری میان مراکز دولتی و بخش خصوصی در این زمینه می‌تواند به بهبود وضعیت جامعه کمک کند.

74bd1dab849ac64544f4923b5852406c788d3015 2922 - پروژه متاورس رنگ آیا با کرونا مبارزه خواهد کرد ؟

nazanin سوال پاسخ داده شده نوامبر 17, 2023
گذاشتن نظر
پاسخ خود را بنویسید .
  • فعال
  • بازدیدها1053 times
  • پاسخ ها2 پاسخ ها
ورود به متاورس | متاورس ایرانی
ورود به متاورس ایران یا همان متاورس ملی

علامت ذره بین Tutorials سمت راست به رنگ قرمز به شما کمک خواهد کرد .

جدید ترین سوالات پرسیده شده

انتخاب ورزش رزمی 0 پاسخ ها | 1 رای
وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نماد اعتماد الکترونیک اسناد و املاک کشور مرکز آموزش ویدیویی انجمن حم فروشگاه ملی تولید کنندگان مدیریت بر مدیران حم سامانه حیوانات رسانه ملی اخبار متا دانشگاه متاورس استخدام | دانش فروشگاه حم تبلیغات ملی بازار NFT متاورس رنگ نقشه ملی املاک و مستغلات