اساتید در دانشگاه های متاورس رنگ واقعی هستند یا هوش مصنوعی ؟
اساتید در دانشگاه های متاورس رنگ واقعی هستند یا هوش مصنوعی ؟
- در دانشگاه های متاورسی شهر مجازی ایران پشتوانه علمی اساتید انسان می باشد یا هوش مصنوعی ؟
- آیا در دانشگاه های متاورسی شهر مجازی ایران از اساتید واقعی هم بهره گرفته شده است ؟ و استفاده از اساتید واقعی در متاورس رنگ چگونه می باشد ؟
- آیا بهره گیری از اساتید واقعی در دانشگاه های متاورسی شهر مجازی ایران با همان دانش و بر پایه همان ساختارهای سنتی آموزش در دنیای حقیقی می باشد ؟ یا که متناسب با دنیای جدید متاورس رنگ ساختار آموزش و دانش اساتید نیز تغییر اساسی داشته است ؟
- آیا در شهر مجازی ایران برای ایجاد یک تحول در سیستم آموزش عالی هدف گذاری و برنامه ریزی انجام شده است ؟ هدف از تحول در سیستم آموزش عالی کشور در متاورس رنگ چیست ؟
- درصد نقش اساتید واقعی به نقش هوش مصنوعی در پشتیبانی آموزشی درون دانشگاه های متاورسی شهر مجازی ایران چگونه می باشد ؟ و کدام یک از منابع دانشی و آموزشی واقعی و هوش مصنوعی در متاورس رنگ درصد غالب را دارد ؟
- هوش مصنوعی چگونه در آموزش و ساختارهای آن درون دانشگاه های متاورسی شهر مجازی ایران ایفای نقش می کند ؟ و با پشتوانه هوش مصنوعی در نظام آموزش عالی چه تغییرات و تحولاتی صورت خواهد گرفت ؟
- خروجی دانشگاه هی متاورسی با استفاده از اساتید واقعی بالاتر خواهد بود یا هوش مصنوعی ؟ و معیار سنجش خروجی دانشگاه های متاورس رنگ در این زمینه چگونه است ؟
- استفاده از هوش مصنوعی به جای انسان در دانشگاه های متاورسی شهر مجازی ایران ایا موجب پایین آمدن اشتغال برای اساتید واقعی در متاورس رنگ نخواهد شد ؟ برای جبرای این کم اشتغالی چه تدبیری در متاورس رنگ اندیشده شده است ؟
مرضیه ثاقب علیزاده تغییر وضعیت برای انتشار اکتبر 6, 2023
متاورس رنگ نمایی دیگر از جهان بوده به طوریکه زندگی و تمامی فعالیت های روزمره در آن قابل اجراهستند این موضوع نشان دهنده تمامیت پیشرفته بودن و توسعه فعالیت های روزانه به روشی دیگر در محیطی نو است که بدیهی خواهد بود برای اجرای چنین محیطی بر روی پروژه های آموزش مجازی ما نیازمند وجود اساتید حرفه ای برای تدریس و مشاوره خواهیم بود ، اما نکته قابل تامل اینجا است که در زمان در دسترس نبودن اساتید چه اتفاقی برای محیط آموزشی و دانشجویان خواهد افتاد ، باید پاسخ داد فناوری هوش مصنوعی اساتید طراحی شده برای چنین موقعیت هایی است که هوش مصنوعی بتواند با توجه به سطح دانشجو تمامیت نیاز های او ، پاسخگو پرسش های او بوده و بتواند به طور روان مفاهیم آموزشی را برای افراد تفهیم نمایند .
saeed.zajkani ارسال نظر جدید آوریل 25, 2023
سپاس از شما
در واقع متارنگ را باید به دو قسمت اصلی متاورس و مولتی ورس یا دنیای موازی تقسیم نموده تا بهتر بتوان ساختارها و اهداف سازندگان این پروژه عظیم را درک نمود . بر همین اساس در بخش نخس یعنی متاورس , مرحله ی تعامل انسان و هوش مصنوعی به گونه ایست که انسان آنچه در طول قرن ها به دست آورده را به هوش مصنوعی می آموزد تا هوش مصنوعی در مرحله دوم یا مولتیورس بر اساس آنچه از انسان آموخته است به او خدمات ارائه دهد .