اولین متاورس ایران با ارز ریال راه اندازی شد
اولین متاورس ایران با ارز ریال راه اندازی شد
آیا با توجه به ازرش پایین ریال در بازار ارز استفاده از این این ارز در متاورس رنگ ریسک بزرگی نیست؟
و چه تضمینی در موفقیت آن وجود دارد؟
و ایا می توان گفت که قدرت بازار متاورس رنگ در رشد ارزش ریال نیز تاثیر گذار شده و باعث ترقی آن شود؟
درود و سپاس جناب آقای قدیری عزیز از پاسخ روشن و راهگشایی که ارائه فرمودید در ادامه مطالب سودمند شما نکاتی را باید اضافه نمایم :
در دنیای کریپتوکارنسی ماینرها نقش مهمی ایفامی کنند و علیرغم ادعای دنیای مدرن به تمام ماشینی بودن تراکنش ها و عدم نقش انسان در فرایند تکنولوژی بلاک چین بازهم انسان در این روند حضور داشته و علاوه بر خطاهای سهوی توسط انسان باید نگران خطاهای عامدانه توسط او نیز باشیم . بلاک چین کریپتو یک سیستم غیرمتمرکز است. به این معنی که هیچ کسی مدیریت اطلاعات آن را بر عهده ندارد. بنابراین، برای نگهداری، تایید و ثبت تراکنشها به کاربرانی نیاز است که به آنها «ماینر» گفته میشود. وظیفه اول ماینرها نگهداری دادههای تراکنشها است. اطلاعات تمام تراکنشها توسط تمام ماینرها نگهداری میشود تا در صورتی که اطلاعات یکی از ماینرها دستکاری شد یا اطلاعات اشتباه به آن اضافه شد، بقیه کاربران از آن آگاه باشند و اجازه انجام این کار را نمی دهند .
امروزه در بسیاری از کاربردهای روزمره از کریپتو استفاده نمیشود. دلیل این امر را میتوان در موراد زیادی جستجو کرد. مهمترین دلیل، عدم حمایت دولتها از رمزارزها است. کریپتوها در فضای غیرمتمرکز ایجاد میشوند و دولتها نمیتوانند نقش زیادی در آنها ایجاد کنند. بنابراین، امکان سیاستگذاری مالی و اقتصادی در این فضا وجود ندارد. دولتها میتوانند برای گسترش استفاده از رمزارزها، کریپتوی دولتی متمرکز را ایجاد کنند. این رمزارزها اگرچه امنیت بالایی خواهند داشت و انتقال سریع پول را امکانپذیر میکنند اما به دلیل متمرکز بودن، همچنان امکان ایجاد ارزهای جدید در آنها توسط دولت وجود دارد که ممکن است منجر به بیارزش شدن پول افراد شود.
مشکل دوم و اصلی در استفاده عمومی از کریپتو، نوسانات قیمتی شدید آنها است. با توجه به اینکه رمزارزها غیرمتمرکز هستند، بازیگران مختلف در هر لحظه میتوانند با تغییر در عرضه و تقاضا، قیمت لحظهای ارزها را دچار نوسان کنند.
یکی دیگر از مشکلات کار کردن با ارز های دیجیتال مشکل بزرگی به نام صرافی ها می باشد که از طرفی برخی صرافی های معتبر خارجی کاربران ایرانی را تحریم نموده و امکان تعامل با ایشان وجود ندارد و از طرف دیگر صرافی هایی که اعتبار کافی را نداشته و علرغم اینکه با کاربران ایرانی مشکلی ندارند اما امکان هک و کلاهبرداری این صرافی ها بسیار زیاد می باشد . همچنین مالیلتی که در هنگام خرید ارز دیجیتال به قیمت ان افزوده می شود .
اما در اولین متاورس ایران آیا می توان به استفاده از کریپتوکارنسی تکیه نمود ؟
استفاده از درگاه امن برای انتقال ارز , بدون پرداخت مالیات خروج ارز و بدون نگرانی از هک شدن و یا کلاهبرداری کیف پول دیجیتال شاید از کمترین مزایای بکارگیری ارز داخلی در اولین متاورس ایران باشد .
اگر چه کشور ما در چاله ای به نام تحریم از طرف غرب گرفتار آمده است و همین امر موجب گردید تا بسیاری ازمعادلات اقتصادی و تجاری ایران شکلی پیچیده به خود بگیرد اما با این حال راه اندازی چرخه ی جدیدی از ارز داخلی در اولین متاورس ایرانی می تواند راهگشای ارتباط با دنیای دیگری باشد که آماده روابطه حسنه با ایران نیز هستند . کشورهایی مانند روسیه و چین که در دراز مدت و پس از شکلگیری پایه های اقتصاد نوین و قدرتمند از طریق متاورس ملی در ایران می توانند دروازه های ورود ایران به جامعه جهانی باشند و با داشتن یک سوم جمعیت جهان و همینطور مرزهای گسترده جغرافیایی به شکوفایی تجارت و صادرات خارجی کشور ما یاری برسانند .
علاوه بر این نخستین تکیه ما ایرانیان خود ایران است چراکه با استفاده از ارز داخلی و حمایت دولت و شهروندان ایرانی و سهولت استفاده از آن در روابط مختلف اقتصادی دنیای موازی متاورس رنگ می تواند شکوفایی قابل توجهی در اقتصاد ایران ایجاد نماید .
برای آشنایی بیشتر با اولین متاورس ایران یا همان متاورس ملی ایران به این صفحه مرجعه نمایید .
درود بر شما جناب آقای زاجکانی ،
درخصوص استفاده یا عدم استفاده از ارزهای دیجیتال میتوان گفت ارزی که پشتوانه دولتی داشته باشد خطرات ناشی از آسیب های هک و دیگر موارد را میتوان بیمه و نیز اسناد موجود آن را در دولت پیگیری نمود .
در اولین متاورس ایران یا همان متارنگ ساختار در گام اول ارزداخلی متاورس رنگ و ارز ملی کشور است .
در گام دوم از پروژه متاورس رنگ تجارت با کشور های هم هدف صورت خواهد گرفت و در آن بازه زمانی ارز دیجیتال ریال میتواند بیس معاملات خارجی باشد .
درحال حاضر هیچ برنامه ای برای استفاده از ارزهای دیجیتال فعلی صورت نگرفته است .