کلاهبرداران متاورس | هشدار به ایرانیان و جلوگیری از کلاهبرداری متاورس
کلاهبرداران متاورس هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداران «متاورسی»
به منظور فاش کردن روش های کلاهبرداران متاورسی در زیر این تاپیک روش های کلاهبرداران را به اشتراک خواهیم گذاشت . « انجمن متاورس ایران »
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان با کلید واژه «متاورس» هشدار داد.
سرهنگ علیمحمد رجبی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه دنیای متاورس فناوری جدیدی است که در مدت زمان کم پیشرفت زیادی داشته است، گفت: متاسفانه مجرمان سایبری و افراد سودجو نیز از این فضا سوءاستفاده کرده و روشهای متعددی برای کلاهبرداری در این حوزه به وجود آمده که لازم است کاربران نسبت به آن هوشیار باشند.
وی ادامه داد: متاورس مفهوم عجیبی با کاربردهای فراوان است که در سایه نبود قانون و کمبود آگاهی کاربران در این زمینه، به بستری برای کلاهبرداری از برخی کاربران و به خصوص کاربران ناآگاه تبدیل شده است. در این میان متاسفانه افراد سودجو و فرصت طلب یا طرح وعدههایی مانند پولدار شدن سریع و … از طریق سرمایهگذاری در متاورس اقدام به دریافت مبالغی از کاربران و به خصوص کاربران دارای آگاهی کمتر از این فضا کرده و از آنان کلاهبرداری میکنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا با بیان اینکه یکی از روشهای رایج کلاهبرداران متاورسی، تبلیغات خرید و فروش املاک و مستغلات مجازی در متاورس است، تصریح کرد: کلاهبرداران با استفاده از کلمه متاورس و طرحهای سرمایهگذاری با وعدههای بازدهی بالا کاربران را به دام انداخته و سرمایههای آنها را به سرقت میبرند.
رجبی ادامه داد: همچنین برخی از افراد در پلتفرمهای متاورس درگیر جمعآوری غیرقانونی سرمایه و کلاهبرداری در حوزه املاک مجازی هستند که این موضوع نیز اقدامی مجرمانه محسوب میشود و ممکن است افراد ناخواسته در دام چنین افرادی بیفتند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا با اشاره روش دیگر سوءاستفاده از کاربران فضای مجازی با کلیدواژه متاورس، گفت: برنامههای مربوط به متاورس دادههای زیاده را از کاربران خود جمع آوری میکند که ممکن است لو رفتن این دادهها خطرات امنیتی و حریم خصوصی را برای این کاربران ایجاد کند.
به گفته وی در متاورس نیز از حملات فیشینگ برای خالی کردن ارزها و انافتی ها از داخل حساب استفاده میشود. گاهی نیز ممکن است مجرمان سایبری از طریق ارسال ایمیلهای ساختگی تحت عنوان تیم پشتیبان پروژه و … کاربران را هدف قرار داده و از آنان سوءاستفاده کنند.
دوستان گرامی و همراهان انجمن متاورس ایران لطفا پیام هایی که توسط کلاهبرداران و اشخاصی که بدون هیچ پشتوانه ای پیشنهاد هایی برای خروج ارز از کشور را اعلام کنید اطلاع دهید .
پیام های ارسالی در گروه های تلگرام ، واتس آپ و همچنین ارسال پیام های تبلیغاتی میباشد که میتوانید به صورت اسکرین شات ارسال نمایید .
سلام
اصلا چه دلیلی داره که یک شرکت و یا به قول خودشون سامانه متاورسی یک مطلب خوصوصی و غیر قابل انتشار برای متقاضی بفرستن
به نظر من حرکت این شرکت ناشایست بوده و غیر قابل اطمینان است
باز هم ممنون که شما اطلاع رسانی کردید تا ارز ملی از کشور خارج نشه
سلام عرض میکنم خدمت اعضای محترم انجمن متاورس.
با تحقیقاتی که از پروژه Kish vr داشتم سرمایه گذار این پروژه یک فرد قطری می باشد که هیچ اطلاعاتی از این شخص در دسترس نیست و فقط یک آواتار از این شخص وجود دارد.
همچنین یک لوکیشن فیک هم در تهران به نام خود ثبت کردهاند که در آن مکان هیچ دفتری برای این مجموعه وجود ندارد.
از نظر بنده این یک پروژه کلاهبرداری می باشد که فقط و فقط قصد خالی کردن جیب مردم و خروج ارز از کشور را دارند.