سامانه حیوانات باید خانه امن حیوانات باشد
سامانه حیوانات باید خانه امن حیوانات باشد
سامانه حیوانات باید نگاهی متفاوت از سامانه های خرید و فروش حیوانات و مبلغان دامپزشکی داشته باشد
نگاهی که در آن اطمینان موج بزند اطمینان به پزشک به شاپ به درمانگاه به مربی و…از سوی مردم و حامیان حیوانات و حتی اگر مانند من به داشتن فهم و شعور حیوانات اعتقاد دارید ، اطمینان حیوانات را نیز جلب نماید
و از سوی دیگر با فراهم آوردن شرایط خدمتی شرافتمند برای شاغلین در سامانه آنه را به سوی فعالیت با رضایت قلبی سوق داده و با افزودن فعالیت هایی از قبیل بارگذاری مقاله های مرتبط و فیلم ها و عکس های آموزشی به زیست بهتر حیوانات کمک کرده باشند
- بنابراین تضمین سامانه برای یک فعال حوزه حیوانات چه اعتباری به دنبال خواهد داشت؟
- آیا باید در سامانه بخش بازرسی نیز تشکیل شود
- برای ورود به سامانه حیوانات لینک زیر کیلک کنید.
- https://animal.irpsc.com
sghl. lk uq, shdj anl hlh ki
سلام من عضو سایت شدم اما نه می تونم نظر بدم و نه سوال کنم چرا؟؟؟؟
سلام طرح سوال و نظر بسیار ساده است مشکل دقیقا کجاست ؟
اگر تمایل دارید ویدیو آموزش طرح سوال را ببینید به لینک : https://video.irpsc.com/watch/eVPHwuDIfLukvl4 مراجعه نمایید .
سامانه حیوانات در صورتی یک سامانه تخصصی خواهد بود که بتواند اقدامات مفیدی برای کمک به حیوانات و افراد فعال در این زمینه را فراهم آورد .
بنده یک کارشناس پزشکی حیوانات میباشم و با بررسی عملکرد سامانه حیوانات که در شرح سوال بارگذاری کرده اید نتایجی از تخصص شخصی و منابع خارجی کسب کرده و در اختیار شما عزیزان قرار خواهم داد .
سامانه حیوانات
سامانه حیوانات میبایست بتواند خدمات رسانی خود را به صورت مستقیم ارائه دهد و دارای بخش هایی نظیر :
- سامانه حمایت از حیوانات بی سرپرست ، حیوانات گرسنه و نیز بیمار از اولویت خدمت میباشد .
- ارائه خدمات حضوری و غیر حضوری به صورت مستقیم و غیر مستقیم یکی از فوائد یک سامانه تخصصی میباشد که بنده با مطالعه بر روی سامانه های غیر ایرانی متوجه چند نمونه سامانه تخصصی شده ام که این خدمت را بسیار حرفه ای اجرا مینمایند .
- سامانه حیوانات میبایست تمرکز خاصی در بخش آموزش داشته باشد که این بخش در زمینه های آموزش درمان اورژانسی حیوانات ، آموزش تغذیه نوزادان حیوانات و نیز روش های تربیت را در برداشته باشد و درنظر گرفته شود این سه مدل از اولویت های آموزش حیوانات است و بخش های متمرکز دیگری نیز وجود دارد مانند . آموزش رفتاری حیوانات که در زمینه های دفع مدفوع در جایگاه خاص و نیز تربیت های مسابقه ای .
- یک سامانه تخصصی حیوانات میتواند بستری بسیار تخصصی باشد و دارای شاخص های دیگری نظیر نمایش بهترین برند محصولات تغذیه ای و نیز کالا های خدماتی باشد .
برای شناخت بهتر سامانه های تخصصی میبایست به نکاتی در زمینه معرفی خدمات اشاره کرد که با بررسی بنده از منابع خارجی به دسته بندی های تخصصی دست یافتم که این دسته بندی را برای شما عزیزان در زیر توضیح خواهم داد .
دسته های اصلی معرفی خدمات یک سامانه حرفه ای حیوانات به شرح : سامانه حیوانات بخش پت شاپ دسته بندی لیست پت شاپ ها که خود شامل زمینه های تخصصی میباشد و نیاز متقاضیان محصولات را به صورت مستقیم برآورده خواهد کرد .
- پت شاپ آنلاین
- فروشگاه پت شاپ
- عمده فروشی محصولات پت شاپ
- وارد کننده لوازم پت شاپ
- انبار عرضه کلی و جزئی محصولات پت شاپ
پت شاپ یکی از بخش های سامانه حیوانات
سامانه حیوانات بخش مربی حیوانات
مطالعات بنده در زمینه مربی حیوانات به بخش های تخصصی اشاره کرده است که میبایست به آن تاکید شود و در این زمینه اشتغال زیادی فعال خواهد شد .
- مربی آبزیان
- مربی پرندگان
- مربی پستانداران
- مربی خزندگان
- مربی دوزیستان
مربی حیوانات بخشی خاص در یک سامانه تخصصی میباشد
سامانه حیوانات بخش واگذاری حیوان
بخش واگذاری حیوانات فعالیت خود را در زمینه های پرورش جوجه های پرندگان ، نوزادان پستانداران و دوزیستان و … میباشد و در این خصوص نیاز به جزئیات ثبتی است اعم از شناسنامه ، واکسیناسیون ، روش مراقبت های بعدی ، در زیر لیست خدمات یک سامانه تخصصی در زمینه واگذاری حیوانات را براش شما معرفی خواهم کرد .
- فروش پرندگان زینتی و طیور
- فروش خزندگان زینتی
- فروش دوزیستان زینتی
- فروش پستانداران زینتی
- فروش ماهی های زینتی و شیلات
سامانه حیوانات بخش دکتر دامپزشک
یک سامانه تخصصی شامل مشاوره های حضوری و غیر حضوری میباشد که با معرفی اساتید و دکتران دامپزشک صورت خواهد گرفت . در این سامانه ها لیستی از دکتر ها و زمینه های آنها ثبت خواهد شد طبقه بندی دکتر ها به صورت زیر میباشد :
- کارشناسی دامپزشکی
- کاردانی دامپزشکی
- دکترای عمومی دامپزشکی
- کارشناسی ارشد دامپزشکی
- دکترای تخصصی دامپزشکی
سامانه حیوانات بخش بیمارستان دامپزشکی
طی بررسی های بنده در یکی از سامانه های فوق حرفه ای مشاهداتی در خصوص معرفی بیمارستان های تخصصی و فوق تخصصی اشاره شده است و به صورت حرفه به جزئیات بیمارستان ها اشاره شده است . جزئیات بیمارستان ها را در زیر بارگذاری میکنم تا شما عزیزان نیز مشاهده نمایید .
- بیمارستان خصوصی دامپزشکی
- بیمارستان دولتی دامپزشکی
- بیمارستان های ترکیبی دامپزشکی
- بیمارستان حمایتی دامپزشکی
بیمارستان های تخصصی و دولتی مشاهده شده در سامانه های حیوانات دارای ظرفیت های خاصی میباشند تا در مواقع خاص دام های آسیب دیده را به بیمارستان منتقل نمایند . سامانه حیوانات بخش داروخانه ها یکی از بخش های بسیار مهم سامانه حیوانات ارائه لیست داروخانه های دارای مجوز و تاییدیه در سراسر کشور میباشد که بتواند با تحویل حضوری و غیر حضوری دارو پیشگیری و درمان دام و طیور را مدیریت کند . لیست خدمات داروخانه های حیوانات به شرح زیر است :
- داروخانه های شهری
- داروخانه های آنلاین
- مراکز پخش دارو به صورت عمده
سامانه حیوانات بخش کلینیک دامپزشکی
در زیر میپردازم به بخشی بسیار مهم از خدمات کلینیک های دامپزشکی که با معرفی آن در سامانه حیوانات جایگاهی خاص برای بهبود خدمات را شامل میشود . کلینیک های دامپزشکی با هدف ارائه خدمات حضوری و غیر حضوری به حیوانات خانگی اقدام به فعالیت مینمایند .
- مرکز درمان حیوانات خانگی
- مرکز درمان جیوانات اهلی ( دام و طیور )
- مرکز درمان انواع گونه حیوانات
- مرکز درمان حیوانات وحشی
سامانه حیوانات بخش هتل حیوانات
هتل حیوانات یا پانسیون که مراکزی برای نگهداری و آموزش حیوانات میباشد بخشی خاص برای معرفی به نگهدارندگان حیوانات میباشد که در صورتی که به مسافرت و یا صفری خاص میخواهند بروند در این بخش ها حیوانات خود را تحویل داده و به مدت معلوم از حیوان نگهداری خواهد شد . در زیر به بخش هایی از یک سامانه حیوانات که معرف هتل ها میباشد اشاره خواهم کرد .
- نگهداری از حیوانات خانگی
- نگهداری از حیوانات اهلی
- نگهداری از حیوانات وحشی
سامانه حیوانات بخش باغ وحش حیوانات
طی بررسی های بعمل آمده از یک سامانه کلی مدیریت حیوانات و خدمات طبق طبقه بندی خاصی که در زیر به آن اشاره میشود باغ وحش ها را معرفی و به جزئیات آن اشاره شده است . باغ وحش ها میتواند مراکز توریستی و آموزشی باشد و در صورت معرفی تخصصی میتواند خروجی خاصی برای مدیر باغ وحش و کشور داشته باشد . لیست خدمات سامانه حیوانات بخش باغ وحش
- باغ وحش خزندگان
- باغ وحش دوزیستان
- باغ وحش پرندگان
- باغ وحش آبزیان
- باغ وحش پستانداران
ویدیو از محتوای سامانه حیوانات
سامانه حیوانات بخش کمپین حمایت از حیوانات
در یک سامانه تخصصی لیستی از کمپین های حمایتی وجود دارد که هدف از ایجاد کمپین ثبت شده است و شماره های مدیریت و بخش های مختلف کمپین ذکر گردیده است و بنده بررسی کرده ام که هر کمپین دارای صفحه شخصی معرفی میباشد و در آن شماره حساب های حمایتی ذکر گردیده است تا بتوانند به سادگی کمک های مالی دریافت نمایند . لیست طبقه بندی کمپین حمایت از حیوانات در سامانه
- کمپین حیوانات گرسنه
- کمپین آموزش نگهداری از حیوانات
- کمپین حیوانات بی سرپرست
- کمپین حیوانات درحال انقراض
سامانه حیوانات بخش حیوانات گمشده
یک سامانه تخصصی که در زمینه خدمات رسانی فعال میباشد بخشی خاص و پرمخاطب را دارا است که آن بخش معرفی حیوانات گمشده میباشد و در این بخش افرادی که حیوانات خود را گم کرده اند میتوانند آگهی ثبت نمایند و به دنبال حیوان گمشده بگردند . و کسانی که حیوانی پیدا کرده ان نیز میتوانند حیوان پیدا شده را معرفی نمایند و در صورت داشتن شناسنامه و یا مشخصات صاحب حیوان با دریافت مژدگانی حیوان را به صاحب تحویل دهند . سامانه در زمینه حیوانات گمشده میبایست طبقه بندی نظیر موارد زیر داشته باشد :
- خزنده گمشده
- پرنده گمشده
- دوزیست گمشده
- پستاندار گمشده
- آبزی گمشده
حیوانات گمشده
این نظریات که نوشته شد از منابع داخلی و خارجی دریافت گردیده است و منبع اصلی آن سامانه حیوانات میباشد که شامل تمامی این موارد است و دارای ظرفیت خدمت رسانی به تمامی دسته ها را میباشد .
با تشکر از ارایه اطلاعات کامل شما این مرکز چگونه تاییدیه هر مرکز خماتی را برای فعالیت در این بستر تایید می نماید تا علاقمندان به سامانه حیوانات با اطمینان خاطر کامل از این بستر ها خدمات دریافت نمایند .
سپاس فراوان از دوستان گرامی در خصوص نظرات و پاسخ های بارگذاری شده در خصوص سامانه حیوانات .
از اینکه محتوای خود را در زمینه حیوانات و دامپزشکان و نیز سامانه تخصصی animal.irpsc.com مطرح کرده اید کمال تشکر را دارا میباشم .
برای بهبود عمکرد سامانه حیوانات و دامپزشکان نیاز است که با انتقادات و پیشنهادات خود ما را همراهی کنید .
طی مطالعات بنده از محتوای آقای درویش به این نتیجه رسیده ام که این سامانه میتواند هملکرد مفیدی برای خدمت رسانی به جامعه ایرانی و نیز حمایت از حیوانات داشته باشد .
سامانه حیوانات باید خانه امن حیوانات باشد
سایت و سامانه حیوانات ( WWW.ANIMAL.IRPSC.COM ) مجهز ترین سامانه کشور می باشد .
شما در این سامانه قادر خواهید بود از خدمات زیر بهره مند گردید :
- ارایه خدمات به مراکز مختلف مرتبط با حیوانات
- دکتر دامپزشک در سامانه حیوانات :
معرفی پزشکان مجرب در زمینه درمان ، ارایه نسخه های دارویی ، عمل های جراحی ، زایمان ، اصول تغذیه و . . .
به صورت ثبت لوکیشن دقیق در گوگل به تفکیک مناطق استانی و شهری
تمامی دامپزشکان عزیز قادرند حوزه فعالیتی خود را در این بستر تا سقف 40 رشته تخصصی خود ثبت نموده و خدمات خود را ثبت نمایند .
- پت شاپ ها در سامانه حیوانات
تمامی پت شاپ ها و فروشگاه های ارایه خدمات به خریداران این محصول قادرند در این سامانه حوزه فعالیتی خود را برای علاقمندان به نگهداری حیوانات معرفی و در معرض فروش قرار دهند .
- مراکز واگذاری حیوانات در سامانه حیوانات
در بستر سامانه حیوانات یک بخش اختصاصی به منور طرح حمایتی از حیوانات نیز در نظر گرفته شده است و تمامی بستر های واگذاری حیوانات قادرند با ثبت مشخصات دقیق نظیر :
آدرس دقیق ، مشخصات حیوانات قابل بارگذاری ، دریافت کمک های مردمی و . . . خدمات خود را ارایه نمایند .
- مربی حیوانات در سامانه حیوانات
در این بخش تمامی مربیان حیوانات قادر می باشند نوع تعلیمات و دسته حیواناتی که به تعلیم آنها به صورت حرفه ای مشغول می باشند را معرفی نموده و با ثبت مشخصات و ادرس به تفکیک منطقه به علاقمندان خدمات خود را ارایه نمایند .
- هتل حیوانات در سامانه حیوانات
در این بخش از سامانه حیوانات شرکت هایی که به نگهداری حیوانات و ایجاد بستر آرامش بخش و تعلیمات تخصصی همراه با نگهداری ارایه خدمات می نمایند به عموم جامعه معرفی شده و حضور فعال دارند .
و . . .
هدف ار ایجاد سامانه حیوانات چیست ؟
سایت و سامانه بزرگ حیوانات با بهره گیری از پرسنل و متخصصین مجرب فنی مهندسی و دامپزشکی خود با اهداف مشخص پایه گذاری گردیده است
- ایجاد یک بستر تخصصی در زمینه معرفی پرورش دهندگان ، فروشندگان ، پزشکان حیوانات فضاسازی گردیده است .
- معرفی هرچه بهتر مراکز درمانی ، نگهداری ، فروش و پرورش دهندگان برتر کشور
- خدمت رسانی سریع و ساده به نگهدارندگان حیوانات و علاقمندان به این رشته
- معرفی تمامی مراکز خدمت رسانی به حیوانات با تفکیک جزبه جز و منطقه ای هر مرکز
- و . . .
جزئیات طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات مضر و خطرناک
(الحاق موادی به قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم تعزیرات))
ماده واحده: چهار ماده به شرح ذیل به عنوان ماده (۶۸۸ مکرر ۱)، (۶٨٨ مکرر ٢)، (۶٨٨ مکرر ۳) و (۶۸۸ مکرر ۴) به قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم- تعزیرات) الحاق میگردد:
ماده ۶۸۸ مکرر ۱: واردات، تولید، تکثیر، پرورش، خرید و فروش، حمل و نقل و گردانیدن اعم از پیاده و یا با وسیله نقلیه و نگهداری حیوانات وحشی، نامتعارف، مضر و خطرناک، از قبیل: کروکودیل (تمساح)، لاک پشت، مار، سوسمار، گربه، موش، خرگوش، سگ و سایر حیوانات نجس العین و میمون ممنوع میباشد و هر یک از مرتکبین، به جزای نقدی معادل ۱۰ تا ۳۰ برابر حداقل حقوق کارگری (که سالانه توسط دولت و اتحادیههای مربوطه تعیین و اعلان میگرددد) و نیز ضبط حیوان مربوطه محکوم میگردند.
تبصره ۱: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، مراکز و آزمایشگاههای تحقیقاتی، علمی، تخصصی، دارو و واکسن سازی دولتی و یا غیر دولتی دارای مجوز رسمی از دستگاههای ذیربط مانند وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، سازمان محیط زیست و سازمان دامپزشکی به تناسب ماموریتها و نیازهای علمی و تحقیقاتی خود از شمول این قانون مستثنی میباشند و همچنین روستا نشینان، عشایر و گله داران، صرفاً در محدوده فعالیت و متناسب با نیازهای زندگی خود میتوانند از سگ نگهبان استفاده نمایند. سایر اشخاص حقیقی و حقوقی و متقاضی استفاده از حیوانات یاد شده، درخواست مکتوب خود را به دادستانی استان و یا شهرستان مربوطه جهت بررسی و اقدام مقتضی در کمیته مذکور در تبصره ۲ این ماده تقدیم مینمایند.
تبصره ۲– در راستای اجرای این قانون کمیتهای با مسئولیت دادستانی هر شهرستان و با عضویت نمایندگان ذیربط شهرداری، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، (اداره بهداشت و درمان) سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان دامپزشکی، نماینده تام الاختیار فرماندار برای بررسی و تعیین تکلیف موارد ذیل تشکیل میگردد:
۱. بررسی در خواست اشخاص حقیقی و حقوقی یا متقاضی استفاده از حیوانات موضوع این قانون، تائید یا رد ضرورت و لزوم استفاده متقاضی از حیوانات مورد تقاضا و صدور مجوز استفاده برای متقاضیانی که تقاضای آنان مورد تائید قرار گرفته است.
۲، تعیین تکلیف در خصوص حیوانات ضبط شده و مصادرهای و یا حیوانات رها شده در سطح جامعه.
ماده ۶۸۸ مکرر ۲: اتحادیه صنف مشاورین املاک موظف است حداکثر ۳ ماه پس از ابلاغ رسمی این قانون، ممنوعیت نگهداری حیوانات موضوع این قانون را جهت اطلاع و رعایت موجرین و مستاجرین، در قراردادهای اجاره گنجانیده و ذکر نماید.
در صورتیکه هر یک از دفاتر مشاورین املاک، بعد از زمان مقرر یادشده، این موضوع را رعایت نکنند، مستنکف از قانون تلقی و برای هر بار تکرار تخلف، به مجازات ذکر شده در ماده ۶۸۸ مکرر ۱ محکوم میشوند. تبصره: چنانچه موجرین در عقد قرارداد از قید ممنوعیت نگهداری حیوانات موضوع این قرارداد، در مورد اجاره خودداری نماید و مستاجرین مرتکب نگهداری حیوانات یا شده در ملک مورد اجاره شوند، هر یک از موجرین و مستاجرین مستقلا به جزای نقدی ذکر شده در ماده ۶۸۸ مکرر ۱ محکوم میشوند.
ماده ۶۸۸ مکرر ۳: چنانچه هر یک از شهروندان از نگهداری حیوانات موضوع این قانون توسط همسایگان، گزارش یا شکایت نمایند، دستگاه قضائی و نیروی انتظامی به عنوان ضابط قضائی، موظف به رسیدگی و اعمال این قانون میباشند و اگر فرد گزارشگر یا شاکی، خواستار عدم افشای هویت خویش باشد، دستگاه قضائی موظف است ضمن حفظ هویت فرد موصوف موضوع گزارش را بدون نیاز به پیگیری شاکی و گزارشگر، رسیدگی و مورد اعمال این قانون قرار دهد.
ماده ۶۸۸ مکرر ۴: در صورت حمل و گردانیدن حیوانات موضوع این قانون با وسائل نقلیه، علاوه بر مجازات نقدی مالک یا حامل حیوان، راننده خودرو نیز به جزای نقدی تعیین شده در این قانون محکوم و خودروی مربوطه نیز علاوه بر جریمه توسط پلیس به مدت ۳ ماه ضبط می گردد
نظرات مخالفان این طرح
طرح صیانت از حقوق شهروندان در مقابل حیوانات در حالی چندی پیش در مجلس کلید خورد که در همان روزهای ابتدایی با موجی از انتقادات و نارضایتی های صنفی و جامعه حامی حیوانات روبرو شده است.
منتقدان این طرح معتقد هستند که اجرای چنین طرحی در کشور آسیب های جدی به حوزه های صنفی و اشتغال حرفه ای دامپزشکی خواهد زد. از سوی دیگران موافقان این گونه طرح ها معتقد به این موضوع می باشد که با اجرای طرحهای اینچنینی، به دنبال ساماندهی و صیانت از حقوق شهروندان هستند و بر آن تاکید دارند.
مدافعان این طرح به ظاهر در مجلس در اقلیت هستند که متاسفانه آدرس غلط به آنان مخابره شده، ولی اکثریت مجلس انقلابی در کنار صنف دامپزشکی هستند و مجلس می بایست ابدا تسلیم جوسازی و جو زدگی نشود و این طرح احتمالا دنبالهرو طرحهای شکست خورده شهرداری ها در پایتخت و فعالیت کلیه مطبهای دامپزشکی در اماکن با کاربری مسکونی در برخی استانها است که این طرح نیز به احتمال زیاد در صورت همراهی صنوف مختلف دامپزشکی شانسی برای موفقیت نخواهد داشت و ایرادات جدی بر آن وارد است. مجلس نمی تواند در برابر خواسته و مطالبه گری دامپزشکان، فراخوان ها و کمپینها و کارزارهای آن بی تفاوت باشد، بنابراین اگر مجلس میخواهد به رسالت خود عمل نماید، به ناچار باید به خواست عمومی دامپزشکان و حامیان حیوانات تن در دهد و تصمیمات در جهت بهره مندی آنان صورت پذیرد.
مخالفان این طرح معتقدند که مدیریت بر طرح صیانت حقوق عامه در مقابل حیوانات، باید از طریق هدایت دستگاههای ذی ربط و با مشورت پذیری از نهاد سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی کشور و اتحادیه ها و تشکل ها و انجمن های ذی ربط صورت پذیرد و چنین مساله ای با قانون های ضرب الاجلی و کار غیرکارشناسی قابل مدیریت نیست و باید نسبت به زوایای مختلف این طرح تدابیر کارشناسی اندیشیده شود، شکی نیست، اما بحث بر سر این است که طرح فعلی تا چه میزان میتواند هدفش ساماندهی و صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات را محقق سازد.
اعتراض به این طرح که دارای اشکالات اساسی و بدون کار کارشناسی است اولا می بایست در کمیسیون های تخصصی با حضور صاحب نظران و مسئولین سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی کشور و جامعه دامپزشکی، تشکل ها و اتحادیه ها و صنوف مرتبط مطرح و سپس به عنوان اعلام وصول مطرح شود.
در این لحظات بحرانی و نفس گیر، انفعال و بی تفاوتی سازمان نظام دامپزشکی کشور نیز خود جای بسی تعجب است که به جای حمایت از مبحث اشتغال کلینیک ها علی الخصوص دامهای کوچک که متولی اصلی این موضوع می باشد، متاسفانه موضع منفعلانه رو پیش گرفته که اگر اقدامی در اسرع وقت با قید فوریت صورت نپذیرد منجر به تعطیلی این واحدها و واحدهای مرتبط با این طرح خواهد شد و در نتیجه معضل بیکاری نیز بر آن مشکلات قبلی افزوده خواهد شد و می طلبد در این زمان از دست رفته با درایت ریاست سازمان دامپزشکی کشور که نشان داده در دولت های قبلی و فعلی تاکنون موفق عمل نموده با همان سیاست دیپلماسی سازمانی خود بتواند مانع از تحقق اینچنین طرحها و تبدیل شدن به قانون شود و حداقل بتواند جای خالی سازمان نظام دامپزشکی کشور در برهه زمانی پر نماید.
در پایان لازم است برخی پیشنهادات جهت نیل به رفع مشکلات این طرح به شرح ذیل می باشد که اظهارات و پیشنهادات و نقدهای سایر دامپزشکان نیز می تواند راهگشای رفع ایرادات وارد بر این طرح باشد:
۱- تشکیل سریع اتاق فکر سازمان دامپزشکی کشور و نظام دامپزشکی کشور و هماهنگی و هم افزایی بیشتر نسبت به قبل و با حضور نمایندگانی رده بالای از وزارتخانه جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست و سازمان شهرداری ها و صاحب نظران و صنوف مرتبط در اسرع وقت و تهیه صورت مجلس و بلافاصله صدور بیانیه و ارسال آن به رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و کمیسیون های تخصصی
۲- هماهنگی بین بخشی بین اتحادیهها، انجمنها، پانسیوندارها و فروشگاههای پتشاپ و سایر فعالین حوزه دام کوچک و محیط زیست
۳- ترغیب و تشویق صاحب نظران و نظریه پردازان و اظهار نظر در خصوص این طرح جهت استفاده از ظرفیت بالای رسانه چه در سطح روابط عمومی و حقوقی سازمانی و چه در سطوح حقیقی افراد
۴- راه اندازی فراخوان های مسالمت آمیز با رعایت اصل ۲۷ قانون اساسی کشور با کسب اجازه و هماهنگی سازمانها و نهاد ذی ربط و همینطور کمپین ها و کارزارها و جمع امضاهای الکترونیک و اعلام موضع در خصوص این طرح
۵- شناسایی اتحادیه و تشکل های منفعل در خصوص این طرح و درصورت عدم همراهی آنها در صورت لزوم انحلال قانونی آنها مدنظر است.
۶- استفاده از ظرفیت مجازی اینستاگرام و صفحات مجازی و… که هر دامپزشک به عنوان یک مدافع صنفی در حوزه خود عمل نماید.
اما به نظر بنده در این طرح نه حقوق شهروندان در نظر گرفته شده و نه وضعیت زندگی حیوانات
چراکه در وهله اول با ایجاد فضایی ناامن و جاسوس گونه شهروندان را نسبت به یکدیگر بدبین کرده و راه را برای سواستفاده و تهمت و افترا باز کرده است
ثانیا رابطه حسنه ای که میان شهروندان و طبیعت و محیط زیست در این سالها به همت تلاشگران این عرصه ایجاد شده دوباره به یکباره ویران می شود و کیست که نداند طبیعت چه جایگاه مهمی در زندگی و آینده بشر دارد
اما از منظر حیوانات، در این طرح هیچ گونه بستری برای نگهداری و حفظ حیوانات ضبط شده پیش بینی نشده و با سو مدیریت که از هم اکنون شاهد ان هستیم جان این حیوانات در خطر خواهد بود
از طرفی خطاب قرار دادن این حیوانات بی گناه تحت عنوان (مضر)(خطرناک) خود بسیار خطرناک بوده چراکه خبر از سر درون می دهد به عبارت دیگر داشتن چنین دیدگاهی نسبت به حیوانات آنهم حیواناتی چون سگ ، گربه ، خرگوش، لاکپشت، و…آینده پرخطری را برای این مخلوقات خداوند را خبر می دهد و این بسیار نگران کننده است
در بحث حیوانات وحشی مانند تمساح ، مار ، سوسمار ، میمون و… بله نگهداری آنها کاملا غیر اخلاقی و نادرست بوده و و تنها باعث آزار و اذیت این جانداران خواهد شد اما بازگرداندن آنها به طبیعت و جلوگیری از نگهداری شان در خانه باید در غالب طرح صیانت از حقوق حیوانات باشد نه طرحی علیه حیوانات.
در پایان به عنوان جمع بندی باید عرض کنم که در این طرح از اساس نه حقوق شهروندان در آن در نظر گرفته شده چراکه هم باعث ایجاد فضای ناامن شده از شهروندان سلب علایق شده و به حریم خصوصی افراد تجاوز شده و از همه مهم تر ضربه ای مهلک به پیکره جامعه دامپزشکی و مشاغل مرتبط با آن وارد آمده و در این اوضاع بد اقتصادی باعث بیکاری و ضرر و زیان خواهد شد
و در طرف دیگر به دلیل سو مدیریت و نبود بستر لازم و انحطاط دیدگاه مجلس نشینان محترم نسبت به حیوانات زندگی و سلامت حیوانات به خطر افتاده و تلفات بسیاری در این طرح ایجاد خواهد شد .
اندیشمندان عزیز برای بهبود این طرح و نجات حیوانات از سومدیریت با نظرات و دیدگاه های خود به ما یاری رسانید
نامه سر گشاده جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک :
چند روزی است که «طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات مضر و خطرناک» توسط تعدادی از نمایندگان مطرح گردیده است که به نظر بررسیهای اجتماعی، بهداشتی، روانشناسی، حقوق متقابل حیوانات و انسانها، حقوق شهروندی، صنعتی و اقتصادی و کارآفرینی، قابلیت اجرایی و خلاصه امور و اصول لازمه روی آن صورت نگرفته است.
تحقیقات فراوان در ابعاد مختلف برروی افرادی که ارتباط مناسب و منطقی با حیوانات به خصوص حیوانات دست آموز دارند، همگی بر موثر بودن همراهی این مخلوقات دوست داشتنی خداوند با انسانها دارند و باعث بالا رفتن آرامش و ثبات در زندگی خانوادگی شدهاند.
انتخاب عنوان طرح به گونهای بوده که بدون خواندن آن میتوان آن را در جهت کنترل حیوانات خطرناک دانست ولی متاسفانه متن آن حیوانستیزانه و بسیار بهدور از قوانین عرفی و شرعی رایج بین انسانها و سایر مخلوقات خداوند بزرگ نوشته شده است.
با توجه به تعداد امضاکنندگان طرح که حدود یک چهارم نمایندگان را شامل شده و مشخصا معلوم نیست چند نفر بر اساس عنوان و بدون خواندن آن فقط زیر طرح را امضا کردهاند (بر اساس اعلام خودشان) و اطمینان آنان از اینکه طرح باید در کمیسیونهای مختلف بررسی و بازنویسی توسط کاردانان امر با توجه به جمیع جهات و اصلا امکان پیادهسازی آن، صورت گیرد؛ باید به رد این طرح ناکارآمد و قطعا دارای تبعات اجتماعی بسیار زیاد و حتی شاید غیر قابل کنترل، خوش بین و امیدوار بود.
جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک
جناب اقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
درود و احترام،
چند روزی است که «طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات مضر و خطرناک» توسط تعدادی از نمایندگان مطرح گردیده است. مطالعه این طرح توسط اعضای این جامعه که همه از قشر تحصیل کرده و دستاندرکار هستند، نشان از عدم کارشناسی، بررسی و مشاوره با کاردانان امر دارد.
اعضای جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک نگرانی شدید خود از عواقب غیرقابل پیش بینی بهداشتی، اجتماعی، حقوق متقابل حیوانات و انسانها، صنعتی و حتی کارآفرینی این طرح را اعلام کرده و از آن مقام محترم انتظار دارند با درایت لازم نسبت به ملغی کردن آن، دستورات لازم را صادر فرمایید.
مسلما این جامعه آمادگی همکاری کامل و شرکت در جلسات جهت کارشناسی تخصصی و کمک در تدوین قوانین جامع و کامل و نافذ در زمینههای مربوطه و بدون ایجاد جو خطرناک و ناشایست حیوانستیزی در کشور را دارد.
به پیوست دو برگ استفتا صورت گرفته در سال ۱۳۵۹ توسط استاد دکتر محمدعلی راد از حضرت امام خمینی(ره) و تایید ایشان بر نگهداری حیوانات اگر برای سرپرستش عقلانی باشد، جهت اطلاع مجددا منتشر میشود.
با نهایت احترام
دکتر فرخ رضا کبیر
رئیس هیئت مدیره
رونوشت:
جناب آقاي دکتر محمد رضا صفري؛ ریاست محترم سازمن نظام دامپزشکی
جناب آقاي دکتر صفرعلی ماکنعلی؛ ریاست محترم سازمان دامپزشکی کشور
جناب آقاي دکتر علی سلاجقه؛ ریاست محترم سازمان محیط زیست
جناب آقاي دکتر یوسف داوودي؛ نماینده محترم مجلس شوراي اسلامی
جناب آقاي دکتر علی رضا منادي؛ نماینده محترم مجلس شوراي اسلامی؛ رییس کمیسیون آموزش
سلام جناب آقای زاجکانی عزیز
بنده هم نظر خودم را ارائه میدهم :
بنده روزی یک بچه سگ مریض داشتم و به دامپزشکی بردم و دامپزشک بدون حتی دست زدن به حیوان گفت که دارو مینویسم بگیر بده بخوره … . کلا 2 دقیقه .
بنده برای پرداخت ویزیت رفتم گفت که 60 هزار تومان !! و بنده فکر کردم دارو هم در کنارش میدهد ولی دیدم خیر 60 هزارتومان برای نگاه 2 دقیقه ای .
در صورتی که حیوان بنده هم مرد .
هدف بنده از این گفته این بود که اگر دل سوزی درآمد از یک نگاه است ؟
حالا به چند نکته میخواهم اشاره کنم :
دامپزشکان در حال حاضر بیشترین درآمد خود را از ویزیت حیوانات خانگی که 90% آن سگ و گربه است بدست می آورند و در کنار آن با فروش غذای وارداتی این دو حیوان میتوانند خروجی خوبی داشته باشند .
بنده از دیدگاه خود به چند مشکل برخورده ام که میخواهم محتوای ذهنی خود را نشر دهم :
1- با بررسی های بنده از چند پت شاپ و کلینیک دامپزشکی متوجه شدم که بیشترین محصولات این فروشگاه ها و دامپزشکی ها مختص گربه و سگ است ، این محصولات 90% غیر ایرانی میباشد که از کشور های خارجی وارد ایران میشود ، پس این موضوع مشخص میکند که سالانه مبالغ بسیار بالایی از کشور خارج شده و صرف خوراک این دو گونه حیوان میشود .
2- بنده چند دوست و آشنا دارم که بیش از 5 سال است ازدواج کرده اند و بچه ای هم ندارن و هر کدام از سگی نگهداری میکنند !! آیا این سگ ها جایگزین نژاد انسان شده است ؟ آیا میتواند جایگاه انسان را بگیرد ؟ آیا هزینه این دو حیوان از نوزاد کمتر است ؟ آیا بهداشت این حیوان از نوزاد انسان ساده تر است ؟
3- نظر دیگر بنده به این است که آیا نگهداری از حیوانات خانگی موجب این خواهد شد که روز به روز در علوم بیوتکنولوژی و به نژادی حیوانات تاثیر بگذارد ؟؟ آیا چین به دنبال این است که بخواهد سگ ها و گربه های کوچک تری تکثیر کند ؟ آیا به دنبال پرورش سگ و گربه با موهای کوتاه و بلند است ؟ به نظر شما تنها حدف از پرورش این موجودات پول است ؟ یا هدفی جز پول در ذهن سیاسی یک کشور کومونیستی میباشد ؟
4- چیزی که مشخص است این است که انسان در حال توسعه منابع را مصرف و محیط را اشکال میکند و روز به روز از طبیعت کاسته میشود ، خب تا به اینجا انسان محیط را برای خویش میخواهد ، آیا با نگهداری از حیوانات میتواند اکوسیستم را توسعه دهد ؟
یک خاطره تلخ :
روزی یکی از دوستان بچه سگی با نژاد ژرمن خرید و آن بچه سگ را بسیار دوست داشت ، آن بچه سگ محیط خانه را آلوده میکرد ، پارس میکرد ، شلوغ میکرد و … ولی خب بچه سگ بود !!! به نظر ما این بچه سگ چه چیزی میخواست ؟ بازی ، محبت و یا … .
گذشت و گذشت تا اینکه روزی ناراحتی دوستم را دیدم که به تعریف خود بچه سگ در استخر افتاد و غرق شد !!! مقصر کیست ؟ کسی که پرورش داده است و فروخته است ؟ یا کسی که دوست داشته است و خریده است ؟ یا شایدم بچه سگی که نفهمید در استخر چیزی جز مرگ نیست !
یک خاطره تلخ دیگر :
دوست دیگری داشتم که یک سگ هاسکی خریده بود و این سگ را با ماشین به هرجایی که میرفت آن را نیز میبرد !! به نظر شما سگ هاسکی برای ایران است ؟
خب پس از مدتی نگهداری از سگ و آلودگی شدید که در ماشین و محیط زندگی بوجود آورده بود این سگ نیز به مریضی مبتلا شد که به نظر بنده آلودگی به دلیل عدم رعایت بهداشت حیوان بود !! خب این سگ نیز مرد و ناراحتی چند هفته ای به وجود آورد .
مقصر کیست ؟
به نظر شما ما انسان ها لایق نگهداری از حیوانات خدا هستیم ؟
به نظر شما ما به دنبال گرفتن حقمان از حیواناتیم ؟ آیا محبت تنها در وجود حیوانات است !
و یا شاید ما میخواهیم به حیوانات کمک کنیم ؟
تنها راه کمک به حیوانات توسعه باغ وحش ها است ! وقتی اخبار را میشنویم که در جایی از ایران باغ وحشی وجود دارد و حیوانی در آن گرسنه است ، ناراحت میشوید ؟ چرا به بلیت باغ وحش را نمیخرید که هزینه خوراک آن حیوان شود ؟
باغ وحش بد نیست ، باغ وحش محیطی برای نگهداری از گونه های حیوانات در حال انقراض و نیز حیوانات با قابلیت نگهداری است . باغ وحش را میتوانیم توسعه دهیم و میتوانیم با خرید بلیط کمکی به حیوانات داخل باغ وحش کنیم .
استاد سعید عزیز وقتی انتخابات میشود ، وقتی مردم رای میدهند وقتی کسی کاندید میشود و وقتی مجلسی مصوبه ای مینویسد و وقتی رای بر استارت یک پروژه زده میشود . ما میتوانیم شاهد آن باشیم و اگر مشکلی در آن است را با تفکر حل کنیم .
اگر مشکل پول باشد ، پس فکر پشت آن نیست .
یک مورد را هم بنده ذکر کنم به نظر شما چرا طوطی را در این طرح منع نکردند ؟
دوست دارم جواب این سوال را از شما بشنوم .
پیروز و سر بلند
آیا در این بستر در رابطه با پرورش حشرات خطرناک نظیر عقرب و . . . نیز بستری مهیا گردیده و این نکته که مقالات آموزشی را می توان در این بستر خریداری نمود و یا به صورت رایگان دریافت کرد