کود مناسب گیاه شمعدانی پیچ را شرح دهید ؟

3

498cada310a6f7f8069fb09f4b756a1c56e38c47 147 - کود مناسب گیاه شمعدانی پیچ را شرح دهید ؟

کود مناسب گیاه شمعدانی پیچ را شرح دهید ؟

شرایط نگهداری گیاه شمعدانی پیچ و نحوه کود دهی شمعدانی پیچ را توضیح دهید ؟

حسین برخورداری سوال پاسخ داده شده اکتبر 11, 2020
گذاشتن نظر
1

کود مناسب گیاه شمعدانی پیچ را شرح دهید ؟

شمعدانی ها بوته ای از خانواده بوته های جرثقیل هستند. این گیاهان گلهای کوچک و زیبایی تولید می کنند که در اندازه ها و رنگ های مختلفی وجود دارد. مشهورترین آنها بنفش ، نارنجی ، قرمز و صورتی است.
آیا شمعدانی ها به کود نیاز دارند؟
درست مثل هر گیاه دیگر ، شمعدانی ها باید به طور منظم تغذیه شوند تا اطمینان حاصل شود که فاقد مواد مغذی لازم برای رشد آنها هستند.

اگر قصد پیوند بوته های خود را دارید ، تهیه مکان جدید کاملاً ضروری است تا اطمینان حاصل شود که زیستگاه جدید تمام شرایط لازم برای رشد گیاه در آینده را برآورده می کند.

برای حداقل نگه داشتن شوک پیوند گیاه ، توصیه می شود همیشه از خاک غنی از مواد مغذی یا مخلوط گلدان استفاده کنید.

علاوه بر این ، شمعدانی ها به کودهایی برای کمک به آنها در تسریع ریشه زایی یا توسعه قوی سیستم ریشه خود ، به ویژه گیاهان جوان ، نیاز دارند.
چند بار باید شمعدانی را کود دهی کنم؟

دفعاتی که شمعدانی خود را بارور می کنید به عوامل مختلفی بستگی دارد.

شمعدانی ها به طور کلی فیدرهای سنگینی هستند ، به این معنی که هرچه بیشتر رشد کنند ، کود بیشتری نیز مورد نیاز خواهند بود.

گیاهان شمعدانی که قبلاً رشد کرده اند ، باید حداقل هر چهار هفته یا حدوداً بارور شوند.

اگر نمی خواهید کارهای زیادی در رابطه با کود انجام دهید ، می توانید آنهایی را انتخاب کنید که در تمام فصل دوام دارند. این ها به آرامی و در نسبت های کم در خاک آزاد می شوند.

در حالی که کوددهی مکرر ضروری است ، به خاطر داشته باشید که نوع خاک شما نیز از این جنبه نقشی اساسی دارد.

اگر مقدار زیادی کود یا کود کم کود در خاک وارد کرده اید ، ممکن است مجبور باشید کود را برای مدتی به تأخیر بیندازید تا به موجودات طبیعی اجازه دهد کار خود را انجام دهند.
کود مخصوص شمعدانی در فضای باز
بنابراین ، شما انتخاب کرده اید که گیاه خود را بیرون نگه دارید؟ خوب ، شما باید کود مناسب را انتخاب کنید تا گیاه شما در طول سال سالم بماند.

از نظر بسیاری کودهای مایع بهترین نوع کودهای مایع هستند زیرا به راحتی توسط گیاهان جذب می شوند.

کود 20-20-20 (کود همه منظوره) کاملاً خوب عمل خواهد کرد زیرا حاوی سه ماده مغذی ضروری گیاه شمعدانی است: پتاسیم ، فسفر و ازت .

با این حال ، چنین کودهایی ممکن است عناصر کمیاب دیگری را که در خاک شما وجود ندارد ، نداشته باشند. بنابراین ، بهتر است قبل از گرفتن کود ، ابتدا آزمایش خاک را انجام دهید.

هنگام استفاده از کود به شمعدانی در فضای باز ، مراقب باشید که کار هنگام خنک بودن انجام شود زیرا ممکن است عناصر شیمیایی خیلی زود خشک شده و در نتیجه گیاه را از بین ببرند.
کود برای شمعدانی های داخلی
گیاهان داخل سالن معمولاً به کود زیادی احتیاج ندارند زیرا در محیط های سختی مانند گرمای شدید که تمایل به تبخیر مواد مغذی خاک همزمان با آب دارد ، قرار ندارند.

با این حال ، گیاهان گلدانی ، به ویژه شمعدانی ، اگر به درستی تغذیه نشوند ، پس از مدتی کمبود مواد مغذی را از دست می دهند.

استفاده از کمپوست مناسب یا گلدان مناسب باید اولین نگرانی گیاهان تازه گلدان باشد.

تا زمان استقرار کامل گیاه نیازی به استفاده از کودهای خریداری شده در فروشگاه نیست. به محض این که اتفاق افتاد ، هر دو هفته یا یک بار در ماه گیاه خود را با کود تغذیه کنید.
بهترین انواع کود برای شمعدانی ها
همانطور که در بالا ذکر شد ، کودهای مایع بهترین استفاده برای شمعدانی هستند. این به دلیل سرعت جذب سریع است که به گیاهان اجازه می دهد تا آنها را سریع جذب کنند.

اطمینان حاصل کنید که قبل از استفاده از کود ، برچسب دستورالعمل های هر محصول را با دقت مطالعه کرده اید.

معمولاً می توانید قسمتهای دقیق رقیق کننده و دوره هایی را که سازنده توصیه می کند محصول را استفاده کنید ، پیدا کنید.

دانستن دقیقاً نحوه و زمان استفاده از هر نوع کود ، خطر کوددهی بیش از حد گیاهان را کاهش می دهد.

پایین آوردن کود ضروری است زیرا اگر مواد غلیظ را به همان میزان استفاده کنید ، ممکن است در نهایت گیاه خود را بسوزانید.

اگر فکر می کنید این گیاه در خاک کم مواد مغذی کاشته شده است ، می توانید کودهایی را که حاوی مواد مغذی اضافی هستند (مانند کلسیم ، منیزیم یا گوگرد) ، جدا از NPK ، انتخاب کنید. سه (ازت ، فسفر و پتاسیم) انتخاب کنید.
گرفتن نهایی
اگرچه شمعدانی ها در بسیاری از موارد می توانند در خاک خوب و بدون کود کود شوند ، اما اگر می خواهید همسایگان خود را با گل های زیبا و شکوفا تر خود حسادت کنید ، باید به دنبال استفاده از کود برای شمعدانی باشید.

واضح است که هر دو گیاه شمعدانی در فضای داخلی و خارج از خانه می توانند از کودهای با کیفیت بسیار بهره مند شوند.

حتی اگر انواع مختلفی از کود در بازار موجود است ، توصیه می شود از کودهای مایع استفاده کنید زیرا این محصولات هنگام جذب مواد مغذی به گیاهان راحتی می دهند.

به یاد داشته باشید ابتدا خاک خود را آزمایش کنید تا مواد مغذی از دست رفته را کشف کنید. این به شما امکان می دهد بسته به نوع مواد مغذی موجود در زمین کود سفارشی برای گیاهان خریداری کنید.

منبع : backgarden.org

کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو ) گیاه شمعدانی پیچ :
مشخصات کود های میکرو
یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است .
میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند :
آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.

کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذیماکرو)گیاه شمعدانی پیچ  :
مشخصات کود های ماکرو
در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو :
کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود .

حال برای درک هرچه بیشتر تاثیر این کودها نظر شما را به تاثیر هر یک از این عناصر به تنهایی بر روی گیاهان و درختان جلب می نماییم : جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .

کود مناسب تقویت محصول و گلدهیپتاس بالا ) گیاه شمعدانی پیچ  :

تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد ! با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود ! همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند  جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .

جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .

جهت بازدید از ویدئو های آموزش کشاورزی رایگان کلیک کنید .

حسین برخورداری سوال پاسخ داده شده اکتبر 11, 2020
گذاشتن نظر
پاسخ خود را بنویسید .
  • فعال
  • بازدیدها3519 times
  • پاسخ ها1 پاسخ
ورود به متاورس | متاورس ایرانی
ورود به متاورس ایران یا همان متاورس ملی

علامت ذره بین Tutorials سمت راست به رنگ قرمز به شما کمک خواهد کرد .

جدید ترین سوالات پرسیده شده

منقضی شدن سم بتانال 1 پاسخ | 0 آرا
ایا ایدز گزفتم؟ 0 پاسخ ها | 0 آرا
انتخاب ورزش رزمی 0 پاسخ ها | 1 رای
وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نماد اعتماد الکترونیک اسناد و املاک کشور مرکز آموزش ویدیویی انجمن حم فروشگاه ملی تولید کنندگان مدیریت بر مدیران حم سامانه حیوانات رسانه ملی اخبار متا دانشگاه متاورس استخدام | دانش فروشگاه حم تبلیغات ملی بازار NFT متاورس رنگ نقشه ملی سه بعدی متا املاک و مستغلات