کود مناسب گیاه بارانک چیست و چه خاصیتی دارد؟

1

3ef79e7f88163c280e3c02fbdfeacefab2963f95 227 - کود مناسب گیاه بارانک چیست و چه خاصیتی دارد؟

کود مناسب گیاه بارانک چیست و چه خاصیتی دارد؟

عملکرد تاثیرگذار کود در رشد گیاه بارانک را شرح دهید ؟

مصطفی قدیری سوال پاسخ داده شده نوامبر 19, 2020
گذاشتن نظر
0

شمایل ظاهری گیاه بارانک:

درختی به ارتفع 25 متر یا درختجه ای با شاخه های یکساله بنفش تیره یا زنگی رنگ  در حالت مسن خاکستری جوانه ها به طول 2/5 تا 7 میلیمتر تخم مرغی نوک کند  یا نیمه کروی بی کرک و درخشان فقط با لبه کم و بیش مژک دار-پشمالو برگها به طول 5-18به عرض 4-14 سانتیمتر با محیط تخم مرغی پهن . تخم مرغی -سرنیزه ای لوزوی دلتایی یا تقریبا دایره ای با قاعده قلبی تا گوه ای پهن  با راس نوک دار شانه ای لوبدار بطف قاعده گاهی تقریبا تا رگبرگ اصلی شکافته با لوبهای در دو طرف 3-5 تایی سه گوشه تخمرغی تا مستطیلی – سرنیزه ای نوک تیز بندرت به نسبت کند در سراسر لیه  دندانه اره ای ریز ناهمسان با رگبرگهای در هر دو سطح 3-7 تایی روی سطح فوقانی بی کرک در سطح تحتانی کم رنگتر  در حالت جوان کرک هلویی سرانجام عریان شده یا با کرکهای نمدی پایا دمبرگ به طول 2-5 سانتیمتر بیکرک یا کرکی تنک تا کرک هلویی-نمدی گل اذین به قطر تا 12 سانتیمتر با شاخه ها دمگلها و گل بنه کرکی بلند و جدا کرک نمدی بریدگیهای کاسه گل به طول 1/5-3 میلیمتر سسه گوشه یا بندرت سه گوشه-مستطیلی بی کرک یا با گل بنه کرک نمدی تنک گلبرگها به طول 5-7 به عرض 4-5 میلیمتر واژ تخمرغی یا تقریبا دایره ای با قاعده پهن بدون پایک یا به کوتاهی ناخنک دار خامه 2تایی در قاعده یا تا دوسوم طول پیوسته در

قاعده کرکدار میوه به طول 8-20 به عرض 7-14 میلیمتر تقریبا کروی گلابی شکل یا مخروطی استوانه ای

پراکندگی جهانی:

شرق و غرب و مرکز اروپا مجارستان غرب و جنوب روسیه قفقاز ترکیه ارمنستان کردستان شمال غرب ایران و شمال افریقا

پراکندگی جغرافیایی در ایران :

ارتفاعات جنگلهای شمال ایران در استانهای گرگان مازندران گیلان و اذربایجان (ارسباران)

مصارف و کاربردها:

در گذشته به عنوان قابض در بیماریهای مختلف بکار می رفته و از میوه های ان برای رفع اسهال های ساده و ایسهال خونی اسنتفاده می کرده اند بطورکلی جنس بارانک در ایران 6 گونه درختی یا درختچه ای بلند دارد علاوه برجنگلهای شمال ایران و اذربایجان در بخشهایی از زاگرس مرکزی نیز پراکند اند  و اطلاعات دارویی قابل توجهی دومورد انها وجود ندارد و اطلاعات اورده شده بیشتر در مورد گونه هایی است که به نحوی پراکندگی مشترکی با گونه های این جنس در اروپا دارد بنابراین لازمه استفاده منطقی دارویی از انها نیازمند تحقیقات بیشتر است در اینجا فهرستی از گونه های مختلف را ذکر میکنیم

تیس ، بارانک برگ شانه ای

دیو آلبالو ، بارانک خاکستری

بارانک لرستانی

بارانک شرقی ، الندری

بارانک ایرانی

بارانک

با توجه به شباهت میوه های این گونه به یکدیگر به نظر می رسد خواص دارویی مشابهی نیز داشته باشند

dea5eeb71123044a5997ca1e10493262d1959a26 14 - کود مناسب گیاه بارانک چیست و چه خاصیتی دارد؟

کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو )گیاه بارانک:
مشخصات کود های میکرو
یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است .
میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند :
آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.

کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذی ماکرو) گیاه بارانک:
مشخصات کود های ماکرو
در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو :
کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود .

حال برای درک هرچه بیشتر تاثیر این کودها نظر شما را به تاثیر هر یک از این عناصر به تنهایی بر روی گیاهان و درختان جلب می نماییم : جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .

کود مناسب تقویت محصول و گلدهی پتاس بالا ) گیاه بارانک:

تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد ! با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود ! همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند  جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .

جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .

جهت بازدید از ویدئو های آموزش کشاورزی رایگان کلیک کنید .

مصطفی قدیری سوال پاسخ داده شده نوامبر 19, 2020
گذاشتن نظر
پاسخ خود را بنویسید .
  • فعال
  • بازدیدها1587 times
  • پاسخ ها1 پاسخ
ورود به متاورس | متاورس ایرانی
ورود به متاورس ایران یا همان متاورس ملی

علامت ذره بین Tutorials سمت راست به رنگ قرمز به شما کمک خواهد کرد .

جدید ترین سوالات پرسیده شده

منقضی شدن سم بتانال 1 پاسخ | 0 آرا
ایا ایدز گزفتم؟ 0 پاسخ ها | 0 آرا
انتخاب ورزش رزمی 0 پاسخ ها | 1 رای
وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نماد اعتماد الکترونیک اسناد و املاک کشور مرکز آموزش ویدیویی انجمن حم فروشگاه ملی تولید کنندگان مدیریت بر مدیران حم سامانه حیوانات رسانه ملی اخبار متا دانشگاه متاورس استخدام | دانش فروشگاه حم تبلیغات ملی بازار NFT متاورس رنگ نقشه ملی سه بعدی متا املاک و مستغلات