گل کار به چه معناست ؟ شرح دهید .

0

گل کار به چه معناست ؟ شرح دهید .

حسین برخورداری سوال پاسخ داده شده اکتبر 24, 2020
گذاشتن نظر
2

گل کار به چه معناست ؟ شرح دهید .

آیا تاکنون یک شاخه گل زیبا به کسانی که دوستشان دارید، هدیه داده اید؟
آیا می دانید که گل ها در عین زیبایی و لطافت احساس انسان ها را بیان می کنند؟
آیا به تأثیر وجود گل در محل زندگی خودتان اندیشیده اید؟
به نظر شما این گیاهان زیبا چگونه تولید و تکثیر می شوند؟
طراوت و زیبایی آنها چگونه حفظ می شود؟
شمارگیاهان زینتی چند هزار گونه است. آنها در طول تاریخ و به تدریج از گوشه و کنار دنیا گردآوری شده اند. بنابراین زادگاه هر یک به اقلیم ویژه ای تعلق دارد و نیازهای هر یک از آنها به نور، خاک، آب، دما و رطوبت با دیگری تفاوت می کند. گیاهان مورد پرورش باید از نظر نیازهای گفته شده یکسان باشند. از این رو پرورش هم زمان آنها در یک واحد تولیدی کاری ناممکن است و اگر هم ممکن باشد غیراقتصادی خواهد بود. گیاهان اقلیم های گرم و مرطوب در مناطق معتدل، گلخانه ای و آپارتمانی محسوب می شوند و بر عکس گیاهان مناطق معتدل در اقلیم های گرم، گلخانه ای و آپارتمانی به حساب می آیند به شرط اینکه نور لازم برای آنها فراهم شود. به دلیل اینکه گیاهان زینتی گسترۀ زیادی دارند، آنها را به گروه های زیر تقسیم بندی می کنیم:

1گل های فصلی
2 گیاهان گلدانی
3 درختان، درختچه ها و پیچ های زینتی
4 گل های شاخه بریده

آب و مواد معدنی مورد نیاز آن را ذخیره و در موقع نیاز در اختیار گیاه قرارداده و زمینه رشد و نمو مناسب آن
را فراهم نماید. در این بخش با ظرف های کشت، مخلوط های خاک، پرورش گیاهان زینتی، و جایگاه های کشت آشنا شده و به کارهای عملی آن می پردازیم. به طور معمول بستر های کشت به دو دسته تقسیم می شوند الف( بسترهای آلی ب( بستر های معدنی بستر های آلی مانند: پیت ماس، کوکوپیت، خاک برگ و… بستر های معدنی مانند: ماسه، شن، رس، پرلایت و…
1 پیت ماس: ازپوسیده شدن نوعی خزه موسوم به به دست می آید. محل Sphagnum Sp خزه اسفاگنوم به عمل آمدن پیت ماس، خاک جنگل های شمال اروپا و سواحل منتهی به اقیانوس منجمد شمالی است. بهترین
پیت ماس متعلق به کشور استونی است. پیت ماس بهترین ماده کاملاًً ارگانیک برای جوانه زنی، کشت و نگهداری گیاه (به خصوص گیاهان آپارتمانی) است.
2 کوکوپیت: کوکوپیت نوعی بستر کشت است که با استفاده از الیاف پوست و پوشش میوه نارگیل تهیه می شود. کوکوپیت معمولاً به صورت فشرده به بازار عرضه می شود و مصرف کننده نهایی با افزودن آب به این الیاف فشرده آنها را برای استفاده آماده می کند. بعد از افزودن آب، هر ۱ کیلوگرم کوکوپیت فشرده می تواند به ۱۵ لیتر کوکوپیت مرطوب تبدیل شود.
3 کمپوست: یکیا ز قدیمی ترین روش هایب هینه سازی زباله هاست که البته با پیشرفت علم و فناوری، روش های تولید آن نیز تغییر کرده است. کمپوست ترکیبی از ضایعات مواد خوراکی و زباله هایی است که از طریق تجزیه هوازی به خاک سیاه و سفید غنی دگرگون شده است.
4 پرلایت: پرلایت یا پرلیت نوعی سنگ آتشفشانی با ترکیب اسیدی تا خنثی است. علت افزودن پرلایت به خاک بیشتر برای ایجاد تبادل هوایی است ولی به دلیل عدم تبادل کاتیونی نمی تواند مواد غذایی را به صورت یون نگهداری کند و حالت خنثی دارد و چهار برابر وزن خود آب جذب می کند.
5 ورمیکولیت: ورمیکولیت نوعی از مجموعه کانی هاست. سبک است، توانایی جذب آب دارد و
به دلیل قابلیت تبادل کاتیونی می تواند در کشت های بدون خاک هم مورد استفاده قرار گیرد و عناصر غذایی را نگهداری کند و از نظر واکنش شیمیایی خنثی است.

محل های تولید گیاه زینتی

699f78e1c4bcfe9003c51b4b6c310cc1d5e25d3c 335 - گل کار به چه معناست ؟ شرح دهید .

1 کرت گل کاری: یکی از بسترها، کرت گل کاری می باشد تا در آن گیاهانی به منظور تولید نشای گل های فصلی و پرورش گل های شاخه بریده بکاریم. نحوه درست کردن این نوع کرت مانند کرت سبزی کاری است.

2 خزانه: محلی است که در آن به کاشت قلمه برای تولید انبوه گیاه اقدام می کنند. خزانه می تواند به معنای همان کرت نیز باشد.
3 سکوها و بسترهای کشت: سکوها همواره در سطحی بالاتر از کف گلخانه ها قرار می گيرند. اين عمل ضمن جلوگيری از گسترش عوامل آلوده کننده و بيماری زای گياهی به تهويه بهتر و گرم شدن زودتر بستر کمک می کند. اين سکوها باید دارای مشخصات ذیل باشد:

الف( از زهکشی مطلوبی برخوردار باشند.
ب( پهنای آن طوری باشد که کارگران به آسانی به مرکز سکو دسترسی داشته باشند.
ج( طوری نصب شده باشد که حداکثر نور را جذب کنند.
4 تراریوم: ظرف های شیشه ای با شکل های زیبا و اندازه های گوناگون است که درون آنها یک لایه لیکا یا پرلیت 1 حجمشان مخلوط برای ایجاد زهکش و اندکی ذغال فعال برای جذب مواد سمی ترشح شده از ریشه گیاهان و تا 3 خاکی ریخته و در آن گیاه را می کاریم. نیاز نیست خاک مورد استفاده، مواد غذایی سرشار داشته باشد تا موجب رشد سریع گیاهان نگردد. گیاهانی که برای این منظور استفاده می شوند باید ویژگی های زیر را داشته باشند.
1 کوچک پیکر باشند.
2 با محیط بستر سازگار باشند.
3 زود رشد نباشند.
4 با رطوبت بالا سازگار باشند.
5 به آبیاری کمتری نیاز داشته باشند.
6 از گیاهانی با نیازهای محیطی یکسان استفاده شود.
برخی از گیاهانی که برای کاشت در تراریوم مناسبند عبارت اند از: انواعیا ز گیاهان گوشتی یا ساکولنت ها مانند (کاکتوس ها سدوم ها لیتوپس ها کونوفیتوم ها)

5 نانوگاردن: ویترین هایی از اسکلت آلومینیوم است که دارای پنجره های شیشه ای می باشد. این ویترین ها باید سبک باشند تا جابه جایی آنها مشکل نباشد. درون ویترین می بایست از نظر تأمین رطوبت، آبیاری، تأمین نور، تأمین حرارت مجهز شود. در صورتی که این ویترین ها رواج پیدا کنند می توانند بازار
فروش گل و گیاه در کشور را پر رونق تر کنند. نانو گاردن یک گلخانه با اندازه یک کمد یا کوچک تر از کمد است که به زیباسازی بیرون آن نیز پرداخته شده است.
6 پالوداریوم: جایگاهی است مانند آکواریوم که بخش هایی از آن را به صورت خشکی در می آوریم. می توان در آن ضمن نگهداری ماهی و جانوران آبزی و دوزیستان، گیاهان آبزی و نیمه آبزی، تمامی گیاهان خشکی زی ویژۀ اقلیم های گرم و مرطوب را کاشت. از جمله این گیاهان خشکی زی می توان سرخس ها، ارکیده، فیلودندرون و ده ها گیاه دیگر را نام برد. در پالوداریوم می توان از نورپردازی و تزئینات دیگر نیز بهره مند شد.

ظرف های کاشت

ظرف های کاشت شامل سینی های نشا، گلدان های گوناگون و گل جای ها می باشند. سینی نشا و کاربرد آن سینی های نشا دارای اندازه های گوناگون است. کاربرد آنها شامل:

تولید نشا: سینی را با خاک پر می کنیم. در هر سلول یک بذر گواهی شده قرار داده و آن را با خاک پوش، می پوشانیم و آبیاری می کنیم.
2 ریشه دار کردن قلمه: سینی را با خاک پر می کنیم، در هر سلول یک قلمه قرارداده و آبیاری می نماییم. ویژگی های سینی نشا برای تولید نشا و ریشه دار کردن قلمه 1 برای هر بوته تولید شده فضای کافی برای رشد اولیه وجود دارد. 2 در صورت آلوده شدن هر بوته به بیماری قارچی و باکتریایی انتشار بیماری با تأخیر صورت می گیرد و می توان با حذف یک بوته و یا یک سینی از انتشار بیماری پیشگیری کرد. 3 جابه جایی گیاهچه های تولید شده به راحتی انجام گیرد. 4 در زمان بیرون آوردن گیاهچه از بستر و کاشتن در جایگاه اصلی، ریشه ها آسیب نبینند

f3658e2b3c9c9ef3d90b07b2411f98c0a775c2d0 335 - گل کار به چه معناست ؟ شرح دهید .

گلدان

گلدان ها از نظر جنس و اندازه گوناگون هستند. شامل: سفالی پلاستیکی کاغذی کیسه نایلونی و چوبی. هر کدام با اندازه های گوناگون. اندازه گلدان ها بر اساس قطر دهانه آنها بیان می شود. گلدان های پلاستیکی در دو اندازۀ نشایی و سطل با شماره بندی های مختلف کاربرد بیشتری در تولیدات گیاهی دارند.

78cd2c69f4d76ce8cf7cffdde4fb30f5811e46ab 335 - گل کار به چه معناست ؟ شرح دهید .df7c0cbf3f37345530e4b62ce7a5f057108adffd 335 - گل کار به چه معناست ؟ شرح دهید .

مخلوط های خاکی

به طور معمول اجزای خاک به دو دسته تقسیم می شوند:
الف( اجزای آلی
ب( اجزای معدنی
اجزای آلی مانند: انواع پیت کوکوپیت خاک برگ ورمی کمپوست کود دامی کمپوست پسماند کارخانۀ چای خاک چمن ذغال شلتوک برنج و تکه های ریز شده پوست درخت اجزاء معدنی مانند: ماسه شن خاک لوم پرلایت ورمی کولیت لیکا پومیس و زئولیت هر گیاه به ترکیب خاکی ویژه ای نیاز دارد. برای تهیه مخلوط خاکی یک گیاه، برخی از اجزای گفته شده را با نسبت های مناسب برداشته و در هم می آمیزیم.

ویژگی های یک مخلوط خاکی

در ایجاد مخلوط خاکی، میان گلکاران سنتی نظر یکسانی وجود ندارد زیرا هر کدام فرمول ویژه ای را به کار می برند

مخلوط خاک مورد استفاده برای گیاهان زینتی باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

1 دانه بندی متوسط داشته باشد (رسی یا ماسه ای خالص نباشد(. )بافت آن مناسب باشد)
2 حاصلخیزی آن خوب باشد. دست کم 20 درصد مواد آلی داشته باشد.
3 قیمت آن گران نباشد.
4 بدون آلودگی باشد.
5 ظرفیت نگهداری آب آن خوب باشد.

شیوه آمیختن خاک ها

1اجزاء مخلوط را پیمانه کنید. برای مقدارهای کم، از بیلچه یا سرطاس و برای اندازه های بیشتر با فرغون پیمانه می کنیم. اگر بخواهیم مخلوط خاکی زیادی درست کنیم با لودر یا کامیون پیمانه می کنیم.
2 خاک ها را لایه لایه روی هم می ریزیم.
3 چند مرتبه زیر و رو کنید تا اجزاء به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

دسته بندی مخلوط های خاکی

1 خاک بستر برای کاشت بذر نیازهای بذر برای جوانه زنی و بعد از جوانه زنی: بذرها باید تا جوانه زنی در جای مرطوب بمانند و:
1 خاک بدون آلودگی باشد.
2 خاک دارای عناصر مغذی باشد.
3 از زهکش خوبی برخوردار باشد.
4 نیتروژن آن زیاد نباشد.
5 قیمت آن ارزان باشد.

2 خاک بستر باغچه ها برای نشاهای فصلی و گل کاری

ویژگی های خاک بستر باغچه ها عبارت اند از: داشتن زهکش خوب، عناصر قابل جذب کافی و عمق دست کم 20 سانتی متر. برای رسیدن به ویژگی های گفته شده دو مخلوط خاکی زیر پیشنهاد می شود؛ 1 ماسه 1 پیمانه خاک گیاهی و کود پوسیده 1 پیمانه 2 ماسه 1 پیمانه خاک گیاهی 1 پیمانه کود پوسیده یا کمپوست بدون آلودگی 1 پیمانه و ورمیکولیت 1 پیمانه

3 خاک بستر برای قلمه ها

قلمه ها بدون ریشه هستند. بنابراین نمی توانند به خوبی آب دریافت کنند. از این رو مواد معدنی را نیز به خوبی دریافت نمی کنند (تا زمانی که کالوس یا بافت پینه تشکیل شده و ریشه های اولیه پدیدار شوند). البته بودن مواد غذایی اضافه می تواند قلمه ها را به مسمومیت دچار کند. بنابراین خاکی می خواهیم که زهکش آن خوب و یون های غذایی کمی داشته باشد. وجود کود نیز زیان آور است زیرا به دلیل وجود قارچ های ساپروفیت، قلمه هارا دچار پوسیدگی می کند. قارچ های ساپروفیت یا گندزی روی لاشه حیوانات و گیاهان رشد می کنند و آنها را تجزیه می نمایند. برای قلمه ها مخلوط خاکی صفحه بعد پیشنهاد می گردد.

1 فقط پرلایت
2 کوکوپیت و پرلایت به نسبت 1:1
3 فقط ماسه رودخانه ای
4 خاک برگ 1 پیمانه ماسه رودخانه ای 2 پیمانه)خاک برگ باید آفتاب دیده باشد یا با بخار آب 72 درجه گندزدایی شده باشد.( 5 فقط ورمیکولیت 2 پیمانه ماسه رودخانه ای + 1 پیمانه 6 کوکوپیت و یک پیمانه پرلیت 7 فقط پیت ماس 8 مخلوط خاکی هایی با پیت ماس، مثلاً پیت ماس، پرلیت و ماسه

b7f0fc2b5c54502e22a6236fedb9145d4c48a3a6 335 - گل کار به چه معناست ؟ شرح دهید .

4 خاک بستر برای درخت و درختچه به نیازهای درخت و درختچه نگاه می کنیم: ژرفای ریشه تا 2 متر و بیشتر است. نیاز به نمناکی همیشگی خاک در بین دو آبیاری که ممکن است گاهی تا ده روز باشد. زهکش بودن خاک (ریشه ها به هوا نیاز دارند) نیاز به عناصر مغذی نمک های خاک از مرز مسمومیت کمترباشد. مرز مسمومیت در درختان و درختچه ها با یکدیگر یکسان نیست. Phخاک در حدود 7 6 باشد.

5 خاک بستر برای گیاهان گلدانی هوای آزاد

نمی توان مخلوط خاکی یکسانی برای همه آنها پیش بینی کرد. نخست به چند نکته در مورد گلدان و خاک آن اشاره می کنیم.
1 گلدان هاگنجایش کمی دارند.
2 خاک گلدان باید توانایی نگهداری آب را داشته باشد. اگر چنین نباشد به زودی آب، همه یون های سودمند خاک را شسته و از زیر گلدان بیرون می برد. همچنین خاک، زود به زود خشک می شود و به آبیاری پی در پی نیاز پیدا می کند.
3 نفوذ آب در خاک گلدان باید به سادگی انجام گیرد. اگر چنین نباشد خاک دچار مانداب می شود. از یک سو اکسیژن به ریشه ها نمی رسد و از سوی دیگر قارچ های بیماری زا رشد می کنند و گیاه را از بین می برند.
4 خاک گلدان باید به اندازه کافی یون های سودمند داشته باشد.

6 خاک بستر برای گیاهان آپارتمانی

گیاهان آپارتمانی از اقلیم های گوناگونی گردآوری شده اند. برخی از اقلیم های گرم و مرطوب برخی از اقلیم های معتدل و نمناک برخی از اقلیم های گرم و خشک برخی از اقلیم مدیترانه ای و برخی از اقلیم کوهستانی. بنابراین نیازهای گوناگونی دارند. براین اساس هر کدام خاک ویژه ای را بیشتر می پسندند. هنر ما تولیدکنندگان گیاهان گلدانی و آپارتمانی در این است که با آنچه در اختیار داریم برای بستر گیاه خود شبیه سازی کنیم وآنها را سازگار نماییم. برای این کار گیاهان را از یک نگاه، به دو گروه، جدا می کنیم:
1 گیاهان با برگ های پهن و همیشه سبز
2 گیاهان با برگ ها یا ساقه های گوشتی
بیشتر این گیاهان آپارتمانی گروه اول همیشه سبز بوده و زادگاه آنها جاهای پر باران، با میانگین دمای بالاتر از 10 درجه سانتی گراد است. این گیاهان در زیر سایه درختان بزرگ زندگی می کنند و برای دریافت بیشتر نور، آن دسته که برگ های پهن داشته اند، در پی میلیون ها سال زنده مانده اند و نسل خود را گسترش داده اند. پس یکی ازویژگی های گیاهان اقلیم پر باران، داشتن برگ پهن است. بر این اساس این گیاهان خاک های جنگلی که هوموس و ماده آلی فراوان دارند، بستر نمناک و رطوبت فراوان هوا را بسیار دوست دارند. ریشه و برگ و روزنه ها با این وضعیت سازگار شده اند. در استوا و جنگل ها و بیشه های گرم و پر باران می توان بسیاری از آنها را در طبیعت دید. کارشناسان، روی گیاهان طبیعی به نژادی انجام داده و نژادهای بسیار زیبا به وجود آورده اند. اکنون می پردازیم به آمیختن خاک ها برای این دسته از گیاهان: می توان از خاک های زیر استفاده کرد: مواد معدنی: پرلیت ماسه لیکا ورمیکولیت خاک لوم مواد آلی: خاک برگ کوکوپیت پیت ماس شلتوک  کمپوست ذغال

1 آمیزه را به گونه ای در نظر می گیریم که 50 درصد ماده آلی داشته باشیم.
2 برای آنکه اندکی اسیدی شود، تا 20 درصد پیت اضافه می کنیم.
3 برای آنکه آب از ته گلدان ها خارج نشود برای ته گلدان تا ده درصد حجم گلدان، سبوس برنج یا لیکا در نظر می گیریم.

7 خاک بسترکاکتوس ها و گیاهان گوشتی (ساکولنت ها)

مخلوط خاکی برای این گروه از گیاهان باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
1 بافت خاک در همه نمونه ها سبک است. بنابراین همه نمونه ها دارای زهکش خوبی است و به ریشه ها هوارسانی می شود.
2 عنصرهای مورد نیاز گیاهان در همه نمونه هایافت می شود.
3 ترکیب خاک توانایی نگهداری آب قابل دسترسی برای گیاه را دارد.
4 تنظیم اسیدیته خاک. در صفحه بعد چند فرمول مخلوط خاکی برای ساکولنت ها ارائه می نماییم.

شماره 1: یک فرمول بسیار ساده برای مناطق پر باران ماسه 2 پیمانه خاک مزرعه 1 پیمانه کود حیوانی 1 پیمانه پسماند کارخانه چای کمی
شماره 2: یک فرمول بسیار ساده برای مناطق خشک تر 0 پیمانه / 0 پیمانه پسماند کارخانه چای 5 / 0 پیمانه خاک رس 5 / 1 پیمانه خاک نباتی 5 / ماسه 5
شماره 3: ماسه 1 پیمانه خاک تورب خزه 1 پیمانه مخلوط یک فنجان پودر استخوان با 7 کیلو از این خاک
شماره 4: ماسه یا پرلیت 1 پیمانه خاک مخلوط با کود 1 پیمانه

8 خاک بستر برای ارکیده

4 پیمانه تراشه های ریز پوست درخت 1 پیمانه ذغال ١ پیمانه پرلیت

شیوۀ تعویض گلدان

1 یک گلدان با یک سایز بزرگ تر تهیه می کنیم. در ته گلدان بزرگ تر ا ندکی پوکه یا شلتوکب رنج یا سنگ ریزه و سپس ا ندکی خاک می ریزیم.
2 به خاک گلدان دارای گیاه اندکی آب می دهیم. (رطوبت در حد ظرفیت زراعی)
3 با یک دست خاک پای گیاه را نگه داشته و با دست دیگر گلدان را وارونه می کنیم. با یک ضربه کوچک توده خاک و ریشه را از گلدان جدا می کنیم. و سپس به آرامی خاک و ریشه را بیرون می آوریم. (با کمترین صدمه به ریشه ها)
5 ریشه ها را کمی هرس می کنیم.
6 گیاه را با خاک در گلدان بزرگ تر می گذاریم.
7 گلدان را از خاک پر می کنیم.
8 آن را آب می دهیم.
رعایت نکات لازم در تعویض گلدان:
1 از آخرین بار تعویض حداقل 6 ماه تا یک سال سپری شده باشد.
2 ریشه ها از ته گلدان بیرون زده باشد.
3 فقط از یک سایز یا اندازه بالاتر استفاده شود (اگر سایز گلدان 9 است به سایز 11 برویم).
4 در زمانی که گلدان گیاه بیمار است تعویض نشود.
5 رطوبت گلدان تعویضی در حد ظرفیت زراعی می باشد.
6 گلدان جدید با زهکشی مناسب از زیر و با ترکیب خاکی مناسب پر شود و در صورت نیاز ریشه ها هرس شود.
7 گلدان های جدید مدتی در محل سایه و مراقبت ویژه قرار گیرد و سپس به محل اصلی برده شود.

کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو )
مشخصات کود های میکرو
یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است .
میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند :
آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.

کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذیماکرو)
مشخصات کود های ماکرو
در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو :
کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود .

حال برای درک هرچه بیشتر تاثیر این کودها نظر شما را به تاثیر هر یک از این عناصر به تنهایی بر روی گیاهان و درختان جلب می نماییم : جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .

کود مناسب تقویت محصول و گلدهیپتاس بالا )

تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد ! با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود ! همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند  جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .

جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .

جهت بازدید از ویدئو های آموزش کشاورزی رایگان کلیک کنید .

حسین برخورداری سوال پاسخ داده شده اکتبر 24, 2020
گذاشتن نظر
پاسخ خود را بنویسید .
  • فعال
  • بازدیدها1395 times
  • پاسخ ها1 پاسخ
ورود به متاورس | متاورس ایرانی
ورود به متاورس ایران یا همان متاورس ملی

علامت ذره بین Tutorials سمت راست به رنگ قرمز به شما کمک خواهد کرد .

جدید ترین سوالات پرسیده شده

منقضی شدن سم بتانال 1 پاسخ | 0 آرا
ایا ایدز گزفتم؟ 0 پاسخ ها | 0 آرا
انتخاب ورزش رزمی 0 پاسخ ها | 1 رای
وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نماد اعتماد الکترونیک اسناد و املاک کشور مرکز آموزش ویدیویی انجمن حم فروشگاه ملی تولید کنندگان مدیریت بر مدیران حم سامانه حیوانات رسانه ملی اخبار متا دانشگاه متاورس استخدام | دانش فروشگاه حم تبلیغات ملی بازار NFT متاورس رنگ نقشه ملی سه بعدی متا املاک و مستغلات