کود مناسب گیاه علف مبارک چیست و چه خاصیتی دارد؟
کود مناسب گیاه علف مبارک چیست و چه خاصیتی دارد؟
عملکرد تاثیرگذار کود در رشد گیاه علف مبارک را شرح دهید ؟
شمایل ظاهری گیاه علف مبارک:
گیاه چند ساله به ارتفاع تا 130 سانتیمتر با ساقه های به ویژه در بالا کم و بیش به کوتاهی کرکدار انبوه و کرکهای بلند تنک در بالا منشعب برگها در هر دو سطح با کرکهای فشرده قاعده ای ها به طول 10-30 سانتیمتر با دمبرگ کم و بیش بلند کرکدار ربابی-شانه ای با شانک های جانبی 2-6 تایی واژ تخم مرغی نوک تیز تا نسبتا نوک کند با دندانه های درشت اغلب مضاعف با لوب انتهایی از بقیه لوبهای نزدیک به ان خیلی بزرگتر شانک انتهایی لوزوی – تخم مرغی کم و بیش 3-5 لوبه با قاعده کم و بیش گوه ای برگهای ساقه ای به کوتاهی دمبرگدار پایینی ها 3 قسمتی بالایی ها کم و بیش 3 پاره با قطعات لوزوی – بیضوی گوششواره ها دایره ای کلیوی شکل یا دایره ای- تخم مرغی بریده – دندانه دار کگلها ایستاده به قطر 8-15 میلیمتر با دمگلهای بلند نازک به کوتاهی کرکدار مویی انبوه مخلوط با کرکهای مویی بلندتر تنک کاسه گل کرکی کویی در حالت میوه برگشته با گل بنه تقریبا تخت ئبا بریدگیهای به طول 3-8 میلیمتر سه گوشه نوک دار از لوبهای خطی- سرنیزه ای کاسبرگ فرعی 2-3 برابر بلندتر گلبرگها به طول 3-7 به عرض 4-5 میلیمتر تقریبا مساوی بتا کاسه گل واژ تخم مرغی یا دایره ای یا دایره ای – واژ تخم مرغی زرد پایک زیر تخمدانی وجود ندارد فندقچه ها کم و بیش کرکی فشرده با نوک بی کرک در حالت رسیده گسترده تا گسترده- برگشته بخش کلاله دار از نوک تا 4 بار کوتاهتر از قاعده یا تا میانه کرکدار
پراکندگی جهانی:
سراسر اروپا بجز ناحیه قطبی شمال افریقا اناتولی ارمنستان قفقاز تالش شمارل ایران غرب سیبری ترکمنستان و اسیای مرکزی
پراکندگی جغرافیایی در ایران :
به صورت علف هرز در نواحی جنگلی و نقاط مرطوب استانهای گرگان مازندران گیلان اذربایجان( ارسباران) لرستان ( اطراف رودخانه دز ) بخشهای جنگلی شمال سمنان و دره های مرطوب و استان نهران می روید
مصارف و کاربردها :
ریشه این گیاه خواص درمانی مقوی و قابض معرق تب بر و التیام بخش دارد و برای معالجه ضعف عمومی ورم مزمن روده اسهال اسهال خونی سوهاضمه سل تب های پی در پی التهاب چشمی درد اعصاب مربوط به دندان و سردرد بکار می رود علف مبارک گیاهی قابض است و اصولا برای بیماریهای مبتلا کننده دهان و گلو و دستگاه معدی روده ای بکار می رود لثه ها را محکم می کنم زخمهای دهان را التیام می بخشد غرغره ای مفید برای عفونت های حلق و حنجره است و سوزش معده و روده را کاهش می دهد ممکن است برای درمان زخمهای دستگاه گوارش و سندروم سوزش دار روده اسهال و اسهال خونی مصرف شود علف مبارک بصورت مایع یا کرم و پماد به عنوان دارویی ارام بخش برای بوتاسیر بکار می رود گیاه ممککن است به صورت دوش حمام برای تخلیه زماد رحمی بکار رود علف مبارک شهرت ویژه ای به عنوان پایین اورنده ملایم تب دارد
کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو )گیاه علف مبارک:
مشخصات کود های میکرو
یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است .
میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند :
آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.
کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذی ( ماکرو) گیاه علف مبارک:
مشخصات کود های ماکرو
در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو :
کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود .
حال برای درک هرچه بیشتر تاثیر این کودها نظر شما را به تاثیر هر یک از این عناصر به تنهایی بر روی گیاهان و درختان جلب می نماییم : جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .
کود مناسب تقویت محصول و گلدهی ( پتاس بالا ) گیاه علف مبارک:
تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد ! با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود ! همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .
جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .