خواص استفاده از گیاه-گردو را شرح دهید ؟
خواص استفاده از گیاه-گردو را شرح دهید ؟
کاربرد کود گیاه-گردو را در صنایع کشاورزی و دارویی توضیح دهید ؟
خواص استفاده از گیاه-گردو را شرح دهید ؟
مشخصات ظاهری گیاه گردو:
درختی به ارتفاع تا 25_35 متر، با تنه ای به قطر تا 1/5_2/5 متر، با تاج پهن و گسترده، خزان کننده؛ پوست تنه های مسن خاکستری تیره شیار دار. برگها به طول 40 سانتیمتر، گاهی بلندتر، شانه ای فرد؛ برگچه ها 5_11 تایی، بیضوی یا تخم مرغی، گاهی واژ تخم مرغی ، به طول 6_30، به عرض 2/5 _ 8 سانتیمتر، نوک تیز یا نوک دار، گاهی تقریبا نوک کند. یا با قاعده گوه ای یا گرد. با سطح فوقانی بدون کرک. در سطح تحتانی در امتداد رگیرگها و رگبرگهای محوری کم وبیش کرکدار، بدون دمبرگچه یا با دمبرگچه هایی به طول تا 5 سانتیمتر؛ برگچه انتهایی از جانبی ها اغلب خیلی بزرگتر و با دمبرگچه بلند تر. گل اذین دم گربه ای نر به طول 5_15 سانتیمتر، گلهای ماده اغلب منفرد تا 3تایی، استثنا چند تایی. پیاله با کرکهای پتویی و کرکهای غده ای ، میوه شفت تقریبا کروی. به قطر تا 5 سانتیمتر. گاهی بزرگتر. فرابر گوشتی ، اغلب کمی کرک، سبز رنگ با نقاط سفید کوچک ، در حالت رسیده قهوه ای شونده. اغلب پس از رسیدن شکوفا . هسته دو کفه ای، تخم مرغی یا کروی تا استوانه ای ، اغلب نوک تیز ، کم وبیش چروک دار، از نظر اندازه. شکل ، ضخامت، سختی و شکل دیواره میاین بسیار متنوع.
پراکتدگی جهانی : شبه جزیره بالاکان، ترکیه، شمال عراق، تالش، شمال و غرب ایران، اسیای میانه، افغانستان، پاکستان، تبت، شرق کوهای هیمالیا بطرف برمه.
پراکندگی جغرافیایی در ایران: این درخت اصولا به صورت طبعب در بعضی از نقاط ایران بجز نواحی ساحلی خلیج فارس و دریای عمان در استانهای گرگان، مازندران، گیلان، اذربایجان شرقی و غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، اراک، لرستان، اصفهان، یزد، فارس، کرمان، شمال هرمزگان، خراسان، سمنان و تهران می روید.
مصارف و کاربرد ها: برگخا پوست، جوانه ها و گلهای ان مصرف می شود و خواص درمانی: مقوی قابض، تجدید کننده قوا، محرک جگر و لوزالمعده، ضد دیابت، مقوی معده، تصفیه کننده خون، ضد خنازیر، گند زدا، دافع کرم دادر و برای درمان التهاب غدد لمفاوی، خنازیر، ضعف ، بیماریهای استخوانی ، سل، نقرس روماتیسم، اسهال بکار میرود. مهمترین اثرات درمانی پو.ست و برگ گردو؛ ضد درد، ضد کرم، ضد چسبندگی پلا کت ها، ضد اکسیدان، ضد عفونی کننده، ضد تومور، ضد ویروس، افزایش دهنده قوای جنسی، علف کش، حشره کش، مغز گردو و اثرات درمانی زیر را دارد: برای معالجه روماتیسم و ضایعاتی که بر اثر سرما بر اعضا ایجاد میشود برگهای گردو قابض، مقوی، بحالت جوشانده دارویی ویژه برای درمان زخمهای خنازیری است، پوست و برگهای ان ضد کرم، محلل، ملین، و گند زدا هستند، برای مداوای تب خال، اگزما، سیفلیس و خنازیر مفید هستند، در مصرف خارجی برای درمان پیدایش لکه های پوستی و زخمها استعمال می شود. پوست گردو پاک کننده است و بر علیه سرطان بکار می رود. میوه های ان مقوی هستند و مفید برای معالجه روماتیسم. روغن دانه ان برای دفع کرم کدو بکار می رود.
کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو )گیاه گردو:
مشخصات کود های میکرو
یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است .
میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند :
آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.
کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذی ( ماکرو)گیاه گردو:
مشخصات کود های ماکرو
در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو :
کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود .
حال برای درک هرچه بیشتر تاثیر این کودها نظر شما را به تاثیر هر یک از این عناصر به تنهایی بر روی گیاهان و درختان جلب می نماییم : جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .
کود مناسب تقویت محصول و گلدهی ( پتاس بالا ) گیاه گردو:
تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد ! با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود ! همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .
جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .