آیا جهان های موازی وجود دارند؟
آیا جهان های موازی وجود دارند؟ آیا ما فقط در یکی از بسیاری از جهان های حبابی زندگی می کنیم
اکنون برخی نظریه های علمی وجود دارد که از ایده جهان های موازی فراتر از جهان ما حمایت می کند. با این حال، نظریه چندجهانی یکی از بحث برانگیزترین نظریه ها در علم است.
جهان ما به طرز غیرقابل تصوری بزرگ است. صدها میلیارد، اگر نگوییم تریلیون ها کهکشان در فضا است که هر کدام دارای میلیاردها یا تریلیون ها ستاره است. برخی از محققانی که مدلهای جهان را مطالعه میکنند، حدس میزنند که قطر کیهان میتواند ۷ میلیارد سال نوری باشد.
اما آیا این همه چیزی است که وجود دارد؟ داستان های علمی تخیلی ایده یک جهان موازی و این فکر را دوست دارد که ما ممکن است فقط یکی از بی نهایت زندگی های ممکن را داشته باشیم. با این حال، چند وجهی برای «پیشتازان فضا»، «اسپایدرمن» و «دکتر هو» در نظر گرفته نشده است. نظریه علمی واقعی، موردی را برای جهانهای خارج، موازی یا دور از جهان ما، اما منعکسکننده جهانها، بررسی میکند، و در برخی موارد از آن حمایت میکند.
چندجهان و جهان های موازی اغلب در چارچوب مفاهیم علمی مهم دیگری مانند انفجار بزرگ بحث می شوند، نظریه ریسمان و مکانیک کوانتومی
برای مشاهده کامل مقاله جهان های موازی میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید.
سلام و درود بر شما
درخصوص سوال و نظریات مطرح شده نسبت به جهان های موازی که به شکل های گوناگونی در ذهن های دانش پژوهان تولید و انتشار یافته میتوان به یک مدل دیگر از جهان های موازی اشاره کرد .
جهان موازی دیجیتال :
در جهان های موازی دیجیتال انسان میتواند در لحظه حضورخود را در چندین جهان با هوش مصنوعی مدیریت نماید به صورتی که درک فعالیت یک شخص در قبال تحرکات روبرو قابلیت هدف دهی باشد .
برای مثال میتوان به لحظه ای اشاره کرد که یک مربی در دنیای فیزیک به شاگردانش علومی را تدریس مینماید و همان استاد در دنیای مجازی میز درحال تدریس علوم میان شهروندان موازی خواهد بود که توسعه هوش مصنوعی آنها نیازمند آموزش دیدن است .
درنظر بگیرید دنیای موازی دیجیتال میتواند در لایه های نامحدودی شکل گیرد و خدمات نیز در هر لایه به محویصورت گیرد که تاثیر آن هم در دنیای موازی دیجیتال ثبت گردد و هم در دنیای فیزیک قابل لمس باشد .
سالهاست انسان به دنبال سهولت در روند زندگی است و در تکنولوژی میتوان درک بهتری از این هدف را بررسی کرد برای مثال لوازم خانگی که روز به روز درحال توسعه میباشند و هرکدام مزیت هایی دارند که با تحقیق و بررسی متناسب با نیاز متقاضی بروزرسانی میشوند ، دنیای موازی دیجیتال نیز به همین شکل خصوصیاتی را برای شهروندان خود به ارمغان خواهد آورد و هر شهروند میتواند با ارتباطی که ایجاد کرده است دنیای موازی دیجیتال خود را متناسب با سلیقه خود طراحی و ساختار سازی نماید .
در دنیای موازی دیجیتال توسعه ساختار متناسب با سلیقه متقاضیان خواهد بود و توسعه یک دنیای موازی دیجیتال میبایست با هدف رفع نیاز بشر در شبکه مجازی باشد .
صفحه شخصی بنده
سلام و درود همکاری شما در بخش های مختلف انجمن خروجی متفاوتی برای ایران و ایرانی خواهد داشت .