خواص استفاده از کود گیاه انجیر هندی را شرح دهید ؟
خواص استفاده از کود گیاه انجیر هندی را شرح دهید ؟
کاربرد کود گیاه انجیر هندی را در صنایع کشاورزی و دارویی توضیح دهید ؟
شمایل ظاهری گیاه انجیرهندی : درختچه ای یا درختی به ارتفاع تا 5متر با افزایش سن بوجوداورنده تنه های ضخیم با قطعات یا گره های تخت شده بیضوی باریک تا تخم مرغی به اندازه متنوع به طول 30_60 سانتیمتر به عرض6_12 سانتیمتر در پایین باریک شده اغلب با نوک تیز نسبتا ضخیم سبز_ سبزکلمی با حفرات کوچک تا بزرگ برجسته و پشمالو با خارهای 3_6شعاعی طویل نامساوی سفید مایل به خاکستری به طول 3_10 سانتیمتر راست یا گاهی خمیده یا بدون خار (در گیاهان مسن و بعضی انواع کاشته شده )برگها اگر رشد کند کوچک و درفشی وسریعا ریزان هستند گاها به طول حدود 7 سانتیمترگل بنه استوانه ای پهن در پایین بهم آمده با حفرات متعدد برجسته حلقوی ( مارپیچی )به انبوهی پشمالو و پرشده با کرکهای لنگریگاهی همچنین حاوی خارهای کوچک و برگهای کوچک قطعات گلبرگ نما زرد یا نارنجی میوه بیضوی به طول حدود 7 سانتیمتر مایل به قرمز گوشتی خوراکی دانه هابه طول حدود 5 میلیمتر تفاوت مشخصی بین انجیر هندی خودروی طبیعی وکه علف هرز مهاجم است و نوع کم خار کاشته شده ان وجود دارد
پراکندگی جهانی :
بومی مکزیک کاشته شده در الجزیره برزیل شیلی اریتره اتیوپی هندوستاناسرائیل ایتالیا کنیا لیبی سوریه مراکش پرتقال جنوب افریقا اسپانیا سودان تازانیا تونس اوگاندا امریکا
پراکندگی جغرافیایی در ایران :
بصورت کاشته شده بندرت در شمال و جنوب ایران یافت میشود این گیاه در ایران میوه نمیدهد یا بندرت تولید میوه می کند
مصارف و کاربردها:
میوه ها و ساقه گیاه مصرف میشود میوه های ان مقوی و قابض استانها را می توان برای تهیه الکل یا مثل علف استفاده کردوقتی میوه ان بیش از خورده میشود به دلیل انباشته شدن دانه های ممکن سبب اسداد روده شود
گلهای گیاه قابض است و از خونریزی جلوگیری می کند و برای درمان بیماریهای معدی روده ای به ویژه اسهالها قولنج ها و سندروم سوزش اور (حساسیت زای ) روده بکار میرود گل ان برای درمان غده پروستات بزرگ شده بکار می رود و میوه ان ارزش غذایی دارد
منبع : شبکه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی
کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو ) گیاه انجیر هندی :
مشخصات کود های میکرو یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است . میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند : آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.
کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذی ( ماکرو) گیاه انجیر هندی
مشخصات کود های ماکرو در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو : کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود . جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .
کود مناسب تقویت محصول و گلدهی ( پتاس بالا ) گیاه انجیر هندی:
تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد !
با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود !
همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .
جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .