خواص استفاده از کود نرگس زرد را شرح دهید ؟
خواص استفاده از کود نرگس زرد را شرح دهید ؟
کاربرد کود نرگس زرد را در صنایع کشاورزی شرح دهید ؟
خواص استفاده از کود نرگس زرد را شرح دهید ؟
همه ما منتظر آن هستیم – اولین شاخه های سبز درخشان که از خاک هنوز سرد و تا حدودی مرطوب نگاه می کنند تا آغاز بهار را اعلام کنند. با ظهور اولین گلهای طلایی آفتابی ، قلب و ذهن ما با نمایش دیدنی گل نرگس شکوفا می شود. پیازهای چند ساله ، مانند گل نرگس ، برای سالهای زیادی طبیعی شده و گل تولید می کنند. کود نرگس می تواند فرم ها و رنگ های کامل شیپوری شکل این گل های شاد را تقویت کند. بدانید که چه زمانی باید گل نرگس را بارور کنید و چه سالی باید پیاز گل نرگس را تغذیه کنید ، زیرا رنگ بهار باعث بالا رفتن آن می شود.
چه موقع گل نرگس را بارور کنید
زمان بندی همه چیز است و لامپ های تغذیه ای نیز از این قاعده مستثنی نیستند. لامپ ها بیشتر با ذخیره انرژی که فصل قبل در لامپ جمع شده به خودشان می رسند. شاخ و برگ باید پس از از بین رفتن شکوفه ها باقی بماند تا بتواند کربوهیدرات های سنتز شده از اشعه های خورشیدی را در فرآیند فتوسنتز جمع آوری کند. پیاز گلدان و آنهایی که در مناطقی با مواد مغذی زیاد رقابت می کنند ، مانند گیاهانی که در زیر درختان رشد می کنند ، از تغذیه تکمیلی بهره مند می شوند. گیاهان نرگسی کوددهی شده که در اوایل بهار ایجاد می شوند باعث رشد جدید بهار می شوند. پیازهای تازه کاشته شده در هنگام کاشت در پاییز بارور می شوند.
چه برای تغذیه پیاز گل نرگس
تغذیه پیاز هنگام کاشت شروع خوبی برای اولین بهار است. از یک غذای پیاز دار یا پودر استخوان استفاده کنید و آن را چند سانتی متر (5 سانتی متر) در پایین حفره ای که برای نصب حفر کرده اید ، در خاک قرار دهید. آن را به خوبی مخلوط کرده و سپس پیاز را بکارید.
گل نرگس بالغ به خوبی به کود اولیه بهار پاسخ می دهد. برای کوددهی گیاهان گل نرگس از یک کود ملایم ماهی مایع ماهی مخلوط شده در آب استفاده کنید و آن را در اطراف ناحیه پیاز بریزید. اگر باران های بهاری به شستن آن در ناحیه ریشه کمک می کند ، می توانید مقدار کمی غذای دانه ای 5-10-5 نیز در خاک خراش دهید.
چگونه گل نرگس را بارور کنیم
اکنون که “وقتی” و “چه” را دانستیم می توانیم توجه خود را به “چگونه” معطوف کنیم. نحوه کود دهی گل نرگس به گلدان بودن ، تازه کاشتن یا در زمین بستگی دارد. فرمولهای گرانولی فقط درصورتی که قصد آبیاری داشته باشید یا در صورت بارندگی زیاد وجود داشته باشد. آنها بدون آب به عنوان مجرا در خاک کار نمی کنند و آب کم ممکن است مخلوط قوی مواد غذایی را که می تواند لامپ ها را بسوزاند شسته شود. پیازهای تازه کاشته شده را نباید به همین دلیل در بستر کود قرار داد. آن را در خاک زیر پیاز مخلوط کنید تا وقتی ریشه رشد کرد بتوانند از غذا استفاده کنند. اگر می خواهید یک صفحه نمایش لامپ بهار داشته باشید ، بستر را با کار در کود گل نرگس به میزان 2 پوند در هر 1000 فوت مربع (0.9 کیلوگرم در هر 93 متر مربع) خاک آماده کنید.
منبع : www.gardeningknowhow.com
کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو ) نرگس زرد:
مشخصات کود های میکرو
یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است .
میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند :
آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.
کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذی ( ماکرو) نرگس زرد:
مشخصات کود های ماکرو
در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو :
کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود .
حال برای درک هرچه بیشتر تاثیر این کودها نظر شما را به تاثیر هر یک از این عناصر به تنهایی بر روی گیاهان و درختان جلب می نماییم : جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .
کود مناسب تقویت محصول و گلدهی ( پتاس بالا ) نرگس زرد :
تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد ! با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود ! همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .
جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .