کود مناسب گیاه بارهنگ تخم مرغی ، اسفرزه چیست و چه خاصیتی دارد؟
کود مناسب گیاه بارهنگ تخم مرغی ، اسفرزه چیست و چه خاصیتی دارد؟
عملکرد تاثیرگذار کود در رشد گیاه بارهنگ تخم مرغی ، اسفرزه را شرح دهید ؟
شمایل ظاهری گیاه بارهنگ تخم مرغی ، اسفرزه:
گیاه علفی چندساله در سال اول گل دهنده کوتاه یا متوسط به ارتفاع تا 5 _10 سانتیمتر برگها طوقه ای خطی باریک به طول 2_7_10سانتیمتر به عرض 1_5/1_5/2 سانتیمتر نوک کند دندانه ای ریز در قاعده کمی پهن شده با کرکهای متراکم کم وبیش فشرده پشمالوی جدا جدا سنبله ها با دمگل اذینی بالا رونده یا ایستاده به طول 1_9 سانتیمتر در بخش فوقانی کرک دار سنبله ها کپه ای شکل یا بطور نامحسوسی استوانه ای به طول 5/0_2 سانتیمتر ضخیم پرگل برگه ها تخم مرغی پهن به طول 3 میلیمتر با لبه در بخش بالایی مژه دار ناودار کاسبر
گها واژتخم مرغی _بیضوی به طول 5/2_75/2 میلیمتر ناودار جام گل با لوبهای تخم مرغی یا دایره ای _قلبی پهن تخمک ها دوتایی
پراکندگی جهانی:
عراق ایران ترکمنستان پاکستان افغانستان ناحیه مدیترانه ای تا بیابانهای اسیای مرکزی
پراکندگی جغرافیایی در ایران:
گیاهیست بسیار ظریف که اغلب در نقاط بکر و غیرزراعی در استانهای گیلان حاشیه سفید رود خمدان ایلام لرستان خوزستان بوشهر جنوب فارس هرمزگان جنوب کرمان و جنوب خراسان می روید
مصارف و کاربردها
مهمترین اثر اسفرزه رفع یبوست است و اثر درمانی دیگر ان عبارت است از ضدباکتری ضدسرطان ضدتب آلرژی زا ملین هضم کننده ادرارآور نفخ زت محافظ کبد افزایش دهنده فشار خون پایین اورنده کلسترول خون پایین اورنده قند خون قابض کاهش دهنده اسیداوریک و مسهل . اندامهای مورد استفاده دانه ها دانه های بارهنگ تخم مرغی ارامبخش خنک کننده مدر و ملین است در موقعیت و شرایط تورم لایه مخاطی معدی روده ای و دستگاه تناسلی ادراری در اسهال خونی مزمن اسهال و یبوست بکار می رود دم کرده یا جوشانده دانه ها برای کنترل یبوست مزمن بکار می رود علاوه بر خواص دارویی به عنوان تثبیت کننده در بستنی و ترکیبات شکلات و دیگر مواد غذایی بکار می رود همچنین به عنوان اهار پارچه و مواد ارایشی پوستی بکار می رود خاصیت دارویی ان شبیه plantago psyllium میباشد دارویی است که به عنوان خنک کننده ارام بخش نرم کننده ملین مخصوص در یبوست های مزمن و مدر بکار می رود ضماد ساخته شده از دانه های ان برای معالجه روماتیسم های متورم بکار می رود جوشانده ان برای درمان سرفه و سرماخوردگی توصیه می شود موسیلاژ ان مانع رشد باکتری ها می شود و سموم روده را جذب می کند دانه های ان غیر قابل هضم هستند انها را باید چند ساعت قبل از بلع در اب خیس کرد ان را نباید ارد کرد یا جوید دانه های ان مصرف می شود دانه های ان خنک کننده مدرذ و ارام بخش است و برای درمان حالتهای تورم پرده مخاطی اسهال خونی مزمن اسهال و یبوست بکار می رود
کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو )گیاه بارهنگ تخم مرغی ، اسفرزه:
مشخصات کود های میکرو
یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است .
میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند :
آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.
کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذی ( ماکرو) گیاه بارهنگ تخم مرغی ، اسفرزه:
مشخصات کود های ماکرو
در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو :
کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود .
حال برای درک هرچه بیشتر تاثیر این کودها نظر شما را به تاثیر هر یک از این عناصر به تنهایی بر روی گیاهان و درختان جلب می نماییم : جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .
کود مناسب تقویت محصول و گلدهی ( پتاس بالا ) گیاه بارهنگ تخم مرغی ، اسفرزه:
تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد ! با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود ! همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .
جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .