مراقبت‌های لازم برای افراد ساکن در مناطقی که کووید-19 در آن شیوع پیداکرده

1

مراقبت‌های لازم برای افراد ساکن در مناطقی که کووید-19 در آن شیوع پیداکرده و کسانی که اخیرا (14 روز گذشته) به این مناطق سفر داشته‌اند:

  • مراقبت‌هایی که در موارد فوق شرح داده شد را انجام دهید (مراقبت‌های لازم برای همه).
  • با ماندن در خانه، فاصله خود با سایرین را رعایت کنید.
  • اگر احساس بیماری می‌کنید یا حتی فقط علائم خفیفی مثل سردرد، تب 37.3 درجه سانتیگراد یا بیشتر یا آبریزش بینی دارید، در خانه بمانید تا علائم برطرف شود.

اگر خارج از خانه کار ضروری دارید، برای تأمین موادغذایی نیاز است خرید بروید یا قرار است فرد دیگری اقلام موردنیازتان را بیاورد، حتماً ماسک بزنید تا دیگران را بیمار نکنید.

زیرا پرهیز از ارتباط با دیگران و خودداری از مراجعه غیرضروری به مراکز درمانی، به ارائه مؤثرتر اقدامات پزشکی کمک می‌کند و همین موضوع باعث می‌شود شما و دیگر افراد از ابتلا به کووید-19 و دیگر بیماری‌های ویروسی مصون بمانید.

  • در صورت بروز تب، سرفه‌ و تنگی نفس، حتما پیگیر مراقبت‌های درمانی باشید. چراکه این موارد ممکن است ناشی از عفونت دستگاه تنفسی و مشکلات جدی دیگر باشد.

حتما پیش از مراجعه تماس بگیرید و اگر اخیراً سفر کرده‌اید یا با افرادی که تازه از سفر برگشته‌اند در ارتباط بوده‌اید، حتما این موارد را به درمانگرتان بگویید.

چرا قبل از مراجعه اول تماس بگیریم؟ تماس با این مراکز به ارائه دهنذگان خدمات سلامت کمک میکند تا را سرعت شما را به مناسب‌ترین مراکز هدایت کنند.  همین موضوع از گسترش احتمالی کووید-19 و سایر ویروس‌ها جلوگیری می‌کند.

حسین قدیری ارسال نظر جدید جولای 11, 2020
محمود اظهار نظر کرد

سلام جناب قدیری وقت شما بخیر ممنونم از زحماتی که در راستای اطلاعات در مورد بیماری کووید ۱۹ در اختیار عموم جامعه قرار می دهید برای بنده نیز این سوال مطرح است که اگر فردی درون خانواده مبتلا به این ویروس شود چه راهکارهایی لازم است است که دیگر اعضای خانواده به این ویروس مبتلا نشوند سپاسگزارم از زحمات شما

سلام دوست گرامی در خصوص مراقبت های خانگی شخصی که به ویروس کرونا مبتلا شد راهکارهای اولیه میتواند این چنین باشه که اتاقی را اختصاصی برای آن شخص استریل کرده و منافذ آن اتاق را نسبت به محیط خانه ببندید حتی آن منافع کانال کولر نیز می باشد و پاگرد در ها یکی از منافذ اتاق است .

و راهکار برای ارتباط با فرد بیمار می تواند تنها تغذیه و دارو باشد اگر بخواهید به صورت تخصصی فرد خانواده را بررسی نمایید یکسری سنسور آلارم نبض در بازار موجود است اتصال آن با گوشی همراه نشانگر سلامت فرد می باشد .

شما نیز می توانید برای تغذیه فرد بیمار با تجهیزات بهداشتی اعم از ماسک کرونا تغذیه را پشت درب قراردهید تا فرد بیمار پس از دور شدن شما در را باز کرده و تغذیه را بردارد .

می بایست روزانه ماسک در اختیار فرد قرار داده شود تا در جهت خروج از اتاق و استفاده از تجهیزات بهداشتی اعم از سرویس بهداشتی استفاده نماید .

پس از برگشت فرد به اتاق استریل تمام محیطیتی را که فرد به آن دست زده و در آن حضور داشته را به صورت تخصصی بامواد شوینده استریل نمایید .

نظر داشته باشید روزانه ماسک شخص را در داخل پلاستیک پس از استریل بسته بندی نمایید .

ظروفی اختصاصی برای فرد مبتلا به ویروس کرونا در نظر بگیرید و تنها از آن ظروف برای تغذیه استفاده نماید .

در صورتی که بیماری شخص حاد شد حتماً بیمار را به مراکز درمانی انتقال دهید .

روزانه و در ساعتی مشخص حال فرد بیمار را بپرسید .

در صورتی که فرد بیمار به ویروس کرونا دچار تنگی نفس شد حتماً با اورژانس تماس بگیرید تا در اولین فرصت فرد را به بیمارستان انتقال دهید .

در این حین که به بیمار نزدیک شده اید حتما از لوازم بهداشتی اعم از ماسک کرونا و دستکش یک بار مصرف استفاده نمایید .

متخصصین ویروس شناس اطلاعات تخصصی تری را در اختیار شما قرار خواهند داد موفق و پیروز باشید .

گذاشتن نظر
پاسخ خود را بنویسید .
  • فعال
  • بازدیدها1685 times
  • پاسخ ها0 پاسخ ها
ورود به متاورس | متاورس ایرانی
ورود به متاورس ایران یا همان متاورس ملی

علامت ذره بین Tutorials سمت راست به رنگ قرمز به شما کمک خواهد کرد .

جدید ترین سوالات پرسیده شده

منقضی شدن سم بتانال 1 پاسخ | 0 آرا
ایا ایدز گزفتم؟ 0 پاسخ ها | 0 آرا
انتخاب ورزش رزمی 0 پاسخ ها | 1 رای
وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نماد اعتماد الکترونیک اسناد و املاک کشور مرکز آموزش ویدیویی انجمن حم فروشگاه ملی تولید کنندگان مدیریت بر مدیران حم سامانه حیوانات رسانه ملی اخبار متا دانشگاه متاورس استخدام | دانش فروشگاه حم تبلیغات ملی بازار NFT متاورس رنگ نقشه ملی سه بعدی متا املاک و مستغلات