خواص استفاده از کود چاودار شرح دهید ؟
خواص استفاده از کود چاودار شرح دهید ؟
کارایی موثر کود چاودار را در باروری بیشتر محصول توضیح دهید ؟
خواص استفاده از کود چاودار شرح دهید ؟
مشخصات ظاهری گیاه چاودار:
گیاه گندمی یک ساله، ساقه های ماشواره ای دسته ای یا منفرد، ایستاده، به ارتفاع تا 180 سانتیمتر. کم و بیش در زیر سنبله کرکی یا زبر. پهنک برگها خطی _ نوک دار، به طول تا 20 سانتیمتر، به عرض 2_5 میلیمتر، با لبه های صاف یا زبر ، به رنگ سبز کلمی شونده، گاهی در پایین با کرک های تنک. سنبله ایستاده، به طول 8_15 سانتیمتر، به عرض 10_15 میلیمتر؛ محور سنبله طرد؛ سنبلچه ها دو یا بندرت سه گلی، دو گل پایینی بارور و بالایی تحلیل رفته؛ پوشه ها به طول 10_12 میلیمتر، خطی یا خطی_ سر نیزه ای، منتهی به سیخکی کوتاه، قویا ناودار، با ناو زبر، گاهی کرک های کوتاه؛ پوشینه پایینی چرمی، فشرده،ناودار، 5 رگه ای ، ناو با خار_ مژه شانه ای، با راس منتهی به سیخکی زبر به طول تا 3/5 سانتیمتر.
پراکندگی جهانی: کاشته شده در اغلب نقاط جهان.
پراکندگی جغرافیای درایران: به صورت علف هرز در اراضی زراعی گندم و نواحی کوهستانی استانهای مازندران، اذربایجان شرقی و غربی، کردستان، اصفهان و یزد و…
مصارف و کاربرد ها: مصارف درمانی ان قابل توجه نیست، فقط اثر نرم کننده و ملین خفیف دارد. جوشانده نیم کوب دانه های ان اثرات مفید برای درمان یبوستهای مزمن دارد. استعمال خارج ضماد حاصل از ارد ان روی دمل و ابسه ها سبب بهبود و سرباز مردن انها می شود.
کود مناسب رشد و عناصر ریز مغذی ( میکرو ) گیاه چاودار:
مشخصات کود های میکرو
یکی از صدها خدمات مجموعه ی بزرگ پارادایس تهیه و بسته بندی بهترین نوع کودهای میکرو می باشد ، که تهیه نمودن آن برای شما دوستان عزیز به علت سنگین بودن وزن بسته های آن (25 کیلوگرم ) هزینه بر و گاهی اوقات غیرممکن است .
میکرو المنت ها یا عناصر یا عناصر کم مصرف ( ریز مغذی ها ) مانند :
آهن ، روی ، منگنز ، مس ، بور ، مولیبدن و کلر گیاهان مختلف برحسب نیاز و با توجه به نتایج آزمایشات خاک و برگ به کود های فوق نیازمند خواهند بود . ادامه مطالب کلیک کنید .
جایگاه میکروالمنت در تولیدات کشاورزی :
با وجود این که گیاهان به شکل واضحی به کود های ماکروالمنت ها نیازمندند ، اما کودهای میکروالمنت یا ریز مغذی ها علی رغم نیاز کم گیاهان جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی دارند لذا از آنها به عناصر خرد با تاثیرات مکان یاد میشود.
کود مناسب رشد و عناصر درشت مغذی ( ماکرو) گیاه چاودار:
مشخصات کود های ماکرو
در این قسمت از بانک اطلاعاتی مجموعه ی پارادایس نظر شما را به توضیحاتی هر چند مختصر توسط متخصصان این مجموعه در رشته ی کشاورزی و کود شناسی در رابطه با کود های ماکرو بستته بندی شده توسط این مجموعه جلب می نماییم .
معرفی عناصر کود ماکرو :
کودهای ماکرو موضوع بحث ما را تشکیل می دهند این کودها از مجموع سه عنصر : ازت ، فسفر و پتاسیم به نسبت های مختلف و متناسب با زمانبندی رشد و باروری گیاه تشکیل میشود .
حال برای درک هرچه بیشتر تاثیر این کودها نظر شما را به تاثیر هر یک از این عناصر به تنهایی بر روی گیاهان و درختان جلب می نماییم : جهت مطالعه ادامه مطالب کلیک کنید .
کود مناسب تقویت محصول و گلدهی ( پتاس بالا ) گیاه چاودار:
تغذیه گیاهان شامل چندین مرحله می باشد، مرحله رویشی ، نمو و گلدهی، گیاهان برای رشد به ازت برای ریشه دهی و شروع سوخت و ساز و پتاسیم مسئول خیلی از وقایع فیزیولوژیک گیاه می باشد. گیاهی که وارد فاز گلدهی نمی شود، به خاطر رشد رویشی ناشی از مصرف کود ازته یا ضعف عمومی گیاه می باشد. فاز رویشی ناشی از استفاده از ازت باعث آبدار شدن بافت گیاه شده و نسبت C/N را کمتر یا به زبان ساده پوست به گوشت را بیشتر میکند، و همین عامل باعث می شود گیاه شما بزرگ و قوی شده ولی به شما گل نمی دهد ! با دادن کودهای گلدهی میزان گوشت را بیشتر کرده و از شیره گیاهی کاسته می شود. همین امر موجب افزایش گلدهی در همه گیاهان می شود. برای افزایش کیفیت گلها باید هنگام اتمام عمر گل ، غنچه های خشک شده رو از ته بچینید ، تا انرژی گل روی تولید بذر متمرکز نشود ! همینطور برای افزایش کیفیت گلدهی باید از مکمل های غذایی استفاده نمود ، از آنجایی که جذب مواد غذایی و کودهای شیمیایی تابع اسیدیته ی خاک می باشد و درصورت بالاتر رفتن اسیدیته خاک از 7 ، برخی از مواد غذایی قابلیت جذب خود را از دست می دهند جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوال کلیک کنید .
جهت خرید انواع محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم و اقلام کلیک کنید .