ورود شریک در شرکت های تضامنی به چه صورت است ؟
ورود شریک در شرکت های تضامنی به چه صورت است ؟
شرح اصول ورود شریک در شرکت های تضامنی
ورود شریک جدید باید با رضایت و موافقت تمامی شرکا شرکت تضامنی صورت گیرد. هنگام ورود شریک جدید باید نوع مبادله سرمایه ای بین شرکا مشخص شود. ممکن است شریک جدید با شرکای شرکت تضامنی مبادله نماید یا با شرکت تضامنی وارد مبادله گردد. درواقع مبادله شریک با شرکا مبادله بین اشخاص حقیقی تلقی می شود. در صورتی که مبادله شریک جدید با شرکت تضامنی، مبادله بین شخص حقیقی و شخص حقوقی قلمداد میگردد.
بنابراین ورود شریک جدید میتواند در دو طبقه زیر قرار گیرد:
الف-ورود شریک جدید از طریق تحصیل تمام یا بخشی از سرمایه یک یا بیشتر از شرکای موجود:
هنگامی که شریک جدید تمام یا بخشی از سرمایه شریک یا شرکای موجود را تحصیل میکند از نظرگاه شرکت تنها مالکیت تغییر نموده است. برای شرکت تفاوتی ندارد که شریک یا شرکای موجود سرمایه خودشان را به چه مبلغی به فروش رسانند. بنابراین خواه به ارزش دفتری و خواه بیشتر یا کمتر از دیدگاه شرکت به تناسب منافع آنها به شریک جدید انتقال یافته است. میتوان نتیجه گرفت در مبادله بین شریک جدید و شرکای موجود اولا میزان سرمایه شرکت تغییر نمیکند دوم اینکه حجم ریالی مبادله در مقایسه با ارزش دفتری سرمایه شرکا موجود، تاثیری در شناسایی رویداد تغییر مالکیت در شرکت ندارد.
ب-ورود شریک جدید از طریق سرمایه گذاری دارایی ها در شرکت:
هنگامیکه شریک جدید از طریق سرمایه گذاری در شرکت تضامنی وارد شرکت می شود ممکن است بدون انجام تجدید ارزیابی برای تحصیل سرمایه در شرکت دارایی ها را سرمایه گذاری نماید.